Biotherm je u 2016. razvio proizvod za zaštitu od sunca jednako delotvoran na suvoj i na mokroj koži: Fluide Solaire Wet or Dry skin. Ova inovativna emulzija u obliku fluida omogućava jednako i brzo nanošenje bez tragova, čak i kada je vaša koža mokra.

Primena inovativne tehnologije odbijanja čestica vode

Primenom tehnologije odbijanja čestica vode, izbegli smo stvaranje belih tragova emulzije na mokroj koži – nanošenjem proizvoda Fluide Solaire Wet or Dry skin na koži se stvara ravnomerni zaštitni sloj koji odbija čestice vode.

Jednaki nivo zaštite na mokroj i suvoj koži

Nanet na suvu kožu, Fluide Solaire Wet or Dry pruža zaštitu od Sunca jednaku onoj koju pruža regularno mleko za zaštitu od sunca. Međutim, ukoliko se nanese na mokru kožu efikasniji je 50% nego tradicionalno mleko za sunčanje.

Biotherm fluid za ZAŠTITU od Sunca Biotherm fluid za ZAŠTITU od Sunca

U vodi i izvan nje, na dasci ili na pesku, na vlažnoj ili suvoj koži

Zaštita od Sunca koja ljubiteljima plaže štedi vreme. Namenjena je osobama koje uživaju u mnogobrojnim letnjim aktivnostima, bez obzira da li su na kopnu ili u moru.

Zaštita od Sunca, morske vode i vetra

Fluide Solaire Wet or Dry skin je delotvoran poput proizvoda za zaštitu od Sunca koji se koriste na suvoj koži, brzo se stapa sa kožom i štiti je od elemenata koji su neizostavni deo leta zahvaljujući tehnologiji Sun Sea Wind Repair. Kombinacija UV zaštite i kozmetičkih svojstava pomaže u zaštiti kože. Formula je obogaćena LifePlanktonomTM i vitaminom E.

Jedini trag je odsjaj Sunca na vašoj koži

Nakon nanošenja na mokru kožu, ona sija, reflektujući prirodnu sunčevu svetlost.

Fluide Solaire Wet or Dry skin prožet je čuvenim Biotherm mirisom citrusnog voća. Dostupan je u širokom spektru zaštite od UVA i UVB zračenja – SPF 15 ili 30, za lice ili telo.

Biotherm fluid za ZAŠTITU od Sunca2 Biotherm fluid za ZAŠTITU od Sunca

Inovativna tehnologija odbijanja čestica vode

Nova Biotherm tehnologija odbijanja čestica vode omogućava jednaku zaštitu, kada je proizvod nanet na mokru kožu. Kombinacija sastojaka (uključujući polimere i sredstva za želiranje) sprečava da se formula u dodiru s vodom pretvori u emulziju, što rezultira jednostavnijim nanošenjem ravnomernog sloja zaštitnog faktora na mokru kožu.

Omiljene letnje aktivnosti potencijalno mogu naštetiti vašoj koži

Uticaj morske vode i vetra može učiniti prirodnu barijeru kože još podložnijom oštećenjima od UV zračenja. Fluide Solaire Wet or Dry skin sadrži tehnologiju Sun Sea Wind Repair, koja pomaže u zaštiti vaše kože prilikom uživanja u omiljenim letnjim aktivnostima.

Jednako delotvoran, lagan i prijatan i na mokroj i na suvoj koži, sprečava taloženje soli na kožu, pruža osmočasovnu hidrataciju, vodootporan je, dermatološki ispitan i pogodan za osetljivu kožu.

 

 

Comments