Inovacija Dry Touch: Vaša koža je neće ni osetiti

Mi u Biothermu verujemo u uživanje u suncu. Uz razumno ponašanje i odgovarajući faktor zaštite, sunce je izvor dobrobiti i energije i pruža nam prirodno blistav ten.

Zaštita od štetnih sunčevih zraka upravo je postala visoka 

Biotherm 2014. godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Masni i lepljivi tragovi sada su prošlost, budući da su Biothermovi stručnjaci razvili našu prvu Dry Touch teksturu koja se na koži ne oseća – nemasna je, a pruža visoku zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj formuli za negu kože.

133 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Uz odgovarajuću zaštitu možete uživati na suncu

Visoka zaštita naših unapređenih sunčevih filtera i formula sa hidratacijskim efektom sada su spojene u nevidljivu dry touch teksturu – brzosušeće silicijumove mineralne čestice u kombinaciji sa antioksidantom vitaminom E i drugim aktivnim sastojcima. Dry Touch je dostupan u osvežavajućem spreju – za telo ili mat kremi za lice, a osmišljen je upravo za prave ljubitelje sunca, kojima je dostupan proizvod u kom će istovremeno uživati i dobiti optimalnu zaštitu od štetnih uticaja sunca.

Lep ten započinje sa Biotherm proizvodima za zaštitu od štetnih efekata sunca 

Budući da ten zavisi od kvaliteta kože, Biotherm proizvodi za zaštitu od štetnih zraka, za telo i za lice, sadrže vitamin E koji ima antioksidativno dejstvo. U modernoj, premium ambalaži u sedefnožutoj nijansi, svaki od ovih proizvoda predstavlja našu filozofiju koja pruža zaštitu, uživanje na suncu i lep ten.

226 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Inovacija

Nova Dry Touch zaštita: Vaša koža je neće ni osetiti 

Nužnost zaštite od štetnih sunčevih zraka mnogima predstavlja prepreku te ih obeshrabruje od uživanja na suncu. Žene tragaju za teksturom koja će ih štititi i pružati osećaj ugodnosti bez lepljivih tragova, te koja će biti baš po meri njihovog životnog stila i potreba vezanih za zaštitu od sunca.

327 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Biotherm 2014. godine predstavlja inovativni proizvod za zaštitu od sunca:

Dry Touch, nova generacija svilenkastihz tekstura koje se na koži ne osećaju.

Brume Solaire Dry Touch

U svrhu pružanja visokog stepena zaštite i hidratacije, Biotherm je razvio novi Brume Solaire Dry Touch, koji ne sadrži alkohol, a na koži se gotovo ne oseća i donosi suvi finiš izuzetne mekoće.

Nova Dry Touch zaštita koju će vaša koža obožavati 

U trenutku donoseći talas svežine zahvaljujući formuli obogaćenoj silicijumovim mineralima, ova izuzetno fina tekstura optimalno osvežava kožu, brzo se suši, ne ostavljajući masne tragove, već izuzetno mek i gladak finiš.

420 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Napredna nega kože u kombinaciji sa visokom zaštitom

Efikasan sastav filtera Mexoryl pruža široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka.

Boosteri unapređuju ravnomerno raspoređivanje filtera po površini kože, pružajući ujednačenu pokrivenost i bolju zaštitu.

Creme Solaire Dry Touch

Inspirisana Brazilom – za koji je tipično vlažno i vruće vreme – pruža visoku efikasnost i u ekstremnim uslovima na plaži, a izuzetno brzo upijajuća i prozračna tekstura Crème Solaire donosi baršunasti finiš i kožu čini mekom na dodir. Sada nam je, napokon, dostupna kombinacija efekta ‘gole’ kože, prozračne teksture, ali i zaštita koju pruža sastav naprednih filtera.

615 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Zaštitno lice

Model Filipa Hamilton, zaštitno lice Biotherm proizvoda za negu tela, svojom prirodnom lepotom koja zrači sjajem, savršen je odabir za kampanju za nove proizvode za zaštitu od sunca.

519 Biotherm: Nova linija proizvoda za zaštitu od sunca

Cena

*(cena se može razlikovati po prodajnim mestima)

L’Oreal Balkan nema tačne informacije o cenama svojih proizvoda kod maloprodavaca, niti na bilo koji način utiče na njih.

LAIT CORP SOL SPF15 SPB B200 FGSP- 3,115 RSD

LAIT SOLAIRE SPF30 FL200ML- 3,115 RSD

LT SOL SPF50 SPB F200 FGSP/NP- 3,115 RSD

LAIT CORP SOL SPF30 SPB B400 FGSP- 4,362 RSD

CREME SOL DRY TOUCH VIS SPF30 T50ML- 2,990 RSD

CREME SOL DRYTOUCH VISG SPF50 T50ML- 2,990 RSD

BRUME SOLAIRE DRY TCH ATO150 SPF30- 3366 RSD

AFTERSUN LOTION- 3,366 RSD

Comments