Udaljena planinska jezera u mnogim delovima sveta su već decenijama jedno od omiljenih odredišta za ljude koji žele ponovno da „napune baterije“. Za kožu, odgovor je dubinska oksigenacija.

Mikroalga koja se krije u vodama planinskih jezera već preko 2 milijarde godina ima važnu ulogu pročistača – reč je o hloreli, vrsti alge za koju se smatra da je najbogatija hlorofilom. Poznata i kao „alga koja diše“, zbog količine kiseonika koju stvara ima neverovatno pročišćavajući efekat na okolinu.

1 1 Biotherm noviteti stižu u parfimerije   neka tvoja koža zablista!

Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspeo da oslobodi energiju ove čarobne alge i da prenese njena blagotvorna svojstva u novu liniju Skin Oxygen.

Nakon sedmodnevnog korišćenja, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primetne, a višak sebuma je uklonjen.

Noviteti:

Skin Oxygen krema sa zaštitnim faktorom 15– Formula proizvoda kombinuje antioksidante, štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja i pruža zaštitu od UV zraka. Mikroalga hlorela podstiče prirodni odbrambeni mehanizam kože protiv urbanih zagađenja. Sveža, meka i hidrirana koža u momentu.

Skin Oxygen cream spf 15 1 Biotherm noviteti stižu u parfimerije   neka tvoja koža zablista!Skin Oxygen noćna krema– Pruža koži hidrataciju tokom cele noći uz iznenađujuće osvežavajuću teksturu. Formula kreme je obogaćena mikroalgom hlorelom koja je poznata po sposobnosti detoksikacije i hijaluronskom kiselinom koja pruža koži optimalan oporavak. Dan za danom, koža je jedrija, obnovljena, blistava i otpornija na zagađenja.Skin Oxygen night cream 1 Biotherm noviteti stižu u parfimerije   neka tvoja koža zablista!Skin Oxygen Wonder mud maska– obogaćena je marokanskom gasul belom glinom. Lagana tekstura maske se jednostavno nanosi i ne isušuje kožu. Za samo 3 minuta čisti i smanjuje vidljivost pora, istovremeno čisteći kožu od urbanih dnevnih nečistoća. Nakon samo jedne aplikacije, koža je pročišćena, sjajna i mekana. Čak i koža koja je bila izložena velikim zagađenjima biva drastično transformisana.Skin Oxygen wonder mud pot 1 Biotherm noviteti stižu u parfimerije   neka tvoja koža zablista!

Comments