Od 27. do 31. oktobra hrvatska modna scena živeće u znaku jubilarnog BIPA FASHION.HR-a. Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori hrvatske modne scene obeležiće 20. po redu FASHION.HR čiji je značaj i ove sezone prepoznala BIPA u kontinuitetu podržavajući razvoj modnih brendova kroz ovaj projekt.

U svim dosadašnjim izdanjima FASHION.HR se trudio postaviti visoke standarde izvrsnosti u svim segmentima modne produkcije i dizajna, te okupiti niz eminentnih dizajnerskih imena, a tome u prilog svedoče i brojna velika dizajnerska imena koja su se predstavila na FASHION.HR platformi. Već 19 sezona zaredom organizacijski tim FASHION.HR stvara bajkovite okvire koje publiku ostavljaju bez daha.

BIPA FASHION.HR 27 31 10 2015 1 BIPA FASHION.HR slavi 20. jubilarno izdanje

U tom periodu lokacije poput instalacije Pozdrav Suncu u Zadru, različiti pogoni napuštenih tvornica, Muzej suvremene umetnosti, te paviljone Zagrebačkog velesajma, FASHION.HR je uspešno transformirao u velelepne piste stvarajući neke od najimpresivnijih modnih scenografija u Hrvatskoj ikad. Najpoznatija hrvatska plaža Zlatni rat bila je nezaboravna i jedinstvena modna kulisa tokom četiri godine cruise izdanja u Bolu na otoku Braču, a nastavak te letne priče u romantičnom zagrebačkom parku Tomislavac takođe je očarao mnoge posetitelje, ali i turiste. Za 20. jubilarno izdanje BIPA FASHION.HR priprema niz novih iznenađenja kako bi i ovog puta na vrhunskom nivou predstavili najbolje od hrvatske mode.

BIPA FASHION.HR 27 31 10 2015 2 BIPA FASHION.HR slavi 20. jubilarno izdanje

U pet dana trajanja najpoznatiji hrvatski dizajneri poput Ivice Klarića, ELFS-a, eNVy rooma, Ivice Skoke, Aleksandre Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marine design, Krie design, Morane Krklec, HEDRA by Ana Jagić, Ane Bogdan i Vesne Spose još će jednom pokazati svoje nove modne vizije za nadolazeću sezonu. Pobednica ovogodišnjeg takmičenja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerka u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

“Nakon 20 uspješnih sezona, izuzetno sam ponosan na brend koji smo stvorili i na ono što predstavlja na hrvatskoj, ali i regionalnoj modnoj sceni. U tom periodu poslovnog odrastanja, prošli smo nebrojene prepreke, ali ono što je danas ostalo kao sjećanje na taj proces su isključivo lijepe uspomene, puno realiziranih ideja, smijeha i prekrasnih ljudi koji sve ove godine čine veliku FASHION.HR obitelj. Istinski se trudimo na najbolji mogući način prezentirati našu modnu scenu i mislim da ovih 19 sezona iza nas pokazuje da smo u tome uspjeli. Potrudit ćemo se i ovim slavljeničkim izdanjem zadovoljiti mnogobrojnu publiku koja nas prati“, rekao je Vinko Filipić, osnivač i direktor FASHION.HR-a.

BIPA FASHION.HR 27 31 10 2015 3 BIPA FASHION.HR slavi 20. jubilarno izdanje

Da podsetimo, Bipa FASHION.HR po sezoni poseti više od 5 000 uzvanika, te više od 200 akreditovanih medija koji emituju preko 1 400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini. Ovim brojkama projekat pokazuje kontinuitet, snagu, ali i nivo percepcije opšte javnosti.

Comments