Proleće i leto su savršeno vreme kada se eksperimentiše bojama u okviru različitih modnih kombinacija. Nekada jednostavni odevni komadi u različitim bojama i kombinacijama mogu dati veoma upečatljiv izgled i pokazati da ste osoba koja ima stila i ukusa. Pa tako jedan običan par cigaret pantalona u bež boji i majice ili košulje u nežno roze nijansi mogu izgledati savršeno i veoma moderno, čak iako ste u jedva primetnim nijansama. Zbog toga što je pravo vreme da izvadite vesele i vedre boje iz svojih garderobera, vreme je i da vam predlažemo kako da ih ukombinujete i nosite.

Jednostavni outfit-i i kombinacije uvek žude za tim da ih osvežite i upotpunite nekim detaljem ili čak nekim zanimljivim odevnim komadom. Pa tako farmerke i majicu koja je u crnoj ili beloj boji, možete razbiti mantilom u nežno roze nijansi. Još uvek je vreme varljivo, pa su potrebne jakne i kardigani, a jedan ovakav mantil, koji nema jasno definisanu formu, odličan je za ove dane i razbijanje monotonije jednostavne garderobe.

Birajte OVE boje za svoje kombinacije Birajte OVE boje za svoje kombinacije

Kada se spremate za neki bitan događaj ili slavlje, a odlučili ste se za crno-belu kombinaciju, detalji će vam biti najbolji prijatelji da ceo izgled dovedete do željenog nivoa. U ovakvim kombinacijama crvena je uvek dobrodošla, pa tako možete poneti jednu clach torbu u crvenoj boji, ali to mogu biti i cipele ili neki kamen na velikom nakitu. Izbor je vaš, a krajni rezultat će vas oduševiti.

Birajte OVE boje za svoje kombinacije2 Birajte OVE boje za svoje kombinacije

Još neke boje su rado viđene u ovom vremenskom periodu. Iz prethodnih sezona zadržala se mint plava boja, ali sada je poželjna u kombinaciji sa senf žutom. Stvarajući savršen kontrast, ove dve boje pokazuju da ih nosi devojka od stila, te govore mnogo o vama. Možete ih koristiti i u dnevnim, ali i u večernjim varijantama, nećete napraviti pogrešku.

Birajte OVE boje za svoje kombinacije3 Birajte OVE boje za svoje kombinacije

Za nežne i romantične devojke i dame tu su uvek pastelne nijanse. Njihova nežnost i krhkost zaista pripada isto takvim devojkama, pa na njima stoje apsolutno savršeno. Osim toga, daju svež izgled, pun prolećnog povetarca, tako da ćete odavati utisak briljantne mlade dame.

Birajte OVE boje za svoje kombinacije4 Birajte OVE boje za svoje kombinacije
Comments