Dekoracija prostora za venčanje je važan detalj za poseban dan u vašem životu. Venčanje nije potpuno bez dekoracije. Kreativno pristupite rešavanju ovog “problema”, uz pomoć bisera i lampiona, učinite vaše venčanje još lepšim.

Pored mladenačkog stola, podjednako je važna i dekoracija drugih stolova. Ona treba da prati boje i oblike čitave dekoracije, a sa druge strane, sve ono što se nalazi na drugim stolovima, neka se nađe i na mladenačkom. Odlučite se za cvetne aranžmane srednje veličine, a prilikom odabira cvetova kombinujte najviše dve do tri vrste. U staklene posude, ili tegle zanimljivog oblika, možete jednostavno da sipate vodu i nekoliko šaka perli. Savetujemo vam da ne mešate boju jednih perli sa drugom, već neka na svakom stolu postoji samo jedna boja, ili eventualno kombinacija dve, ali u odvojenim posudama. Ovog leta odaberite bele, žute, svetlo zelene i nežno roze nijanse, ali imajte na umu da su nepogrešiv izbor i crno-bele kombinacije, odraz klasike i elegancije. U posude popunjene do vrha, ili do polovine, možete staviti i cvet ili sveću u beloj boji, i time udahnuti romantičnost čitavom prostoru.

8543b Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom mystic crystals 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom water pearls 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom water pearls clear 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom water pearls pink 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom

Deo elegantne dekoracije podrazumeva i ukrase okačene tako da se mogu videti iz svakog ćoška. Idealni ukrasi su lampioni okruglog ili ovalnog oblika u najrazličitijim bojama. Podjednako lepo izgledaju u bašti i u zatvorenom prostoru, iznad stolova i prostora za ples. Zaplešite pod razigranim bojama lampiona na vašem venčanju. Za sledeću subotu vam spremamo jednu od najromantičnijih fotografija današnjice, fotografiju Kejtlin Džejms (Katelyn James).

Backyard wedding decorations ideas 1 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom Green Wedding Decoration Paper Lantern Inspiration Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom paperlantern 7 layer studio2 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom paperlanterns5 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom table1 picnik Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom round paper lanterns 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom paperlanterns apartment therapy Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom paper lanterns 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom mini round lantern string party lights 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom oval paper lantern 500 Biseri u vodi i lampioni pod mesečinom

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments