Još jedna radna nedelja. Još jedan problem rešen. Još jedna obaveza završena. Još jedan plan realizovan. Kad se dan završi, da li se osećate iscrpljeno? Da li zastanete da oslušnete svoje telo i njegove potrebe? Da li prepoznajete signale koje vam šalje?

Umor i zaokupljenost poslom mogu negativno da se odraze na naše celokupno zdravlje, jednako kao i manjak sna i neuravnotežena ishrana. Međutim, ono što je najgora posledica čestog stresa i užurbanog ritma života svakako je oslabljeni imunitet.

Pad imuniteta uticaće na naše telo i raspoloženje, a dugoročno može dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema. Imunitet nam je potreban kao odbrambeni štit od svih izazova sa kojima se susrećemo na dnevnom nivou – od bakterija i virusa do stresa. Neophodan nam je da bi naše telo bilo u savršenom balansu, da bismo mogli da pružimo svoj maksimum i osećamo se zadovoljno. 

Zbog svega toga, ključno je da slušate svoje telo i signale koje vam šalje, kako biste prepoznali da vam je imunitet oslabljen – i reagovali. Evo koji su to signali, ali i šta možete da preuzmete ako ih primetite.

model Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

Stalno se osećate umorno

Normalno je da se osećate umorno nakon dugog dana, ispunjenog brojnim obavezama. Ali ako vam je imunitet oslabljen, verovatno ćete se osećati iscrpljeno uprkos tome što se adekvatno odmarate. Tada vredi razmisliti da li pokušava nešto da vam kaže, jer kad se bori – smanjuje se i nivo energije. To je zato što telo pokušava da je sačuva kako bi podstaklo imuni sistem.

Koža vam je osetljiva i iritirana

Tkivo naše kože sadrži masna jedinjenja koja se nazivaju lipidi. Ovi dugački lanci lipida pomažu u stvaranju kožne barijere, koja sprečava vodu da napusti kožu i da iritanti i neželjeni organizmi uđu u nju. Međutim, kada vaš imuni sistem nije efikasan, voda napušta kožu ostavljajući je suvom i iritiranom, dozvoljavajući neželjenim bakterijama i gljivicama da prodru i izazovu akne.

Kosa vam opada više nego inače

Slaba kosa i nokti ukazuju da su vam potrebni vitamini. Slab imuni sistem može da utiče na vašu kosu u korenu i ošteti je. Možda ćete primetiti da vam kosa opada više nego inače ili da vam se nokti lakše lome. Vaše telo vam poručuje da reagujete!

lepa 3 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!
lepa od glave do pete sastav Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

Kako ojačati imunitet i pomoći svom organizmu

Nekoliko malih promena u načinu života, ali i nove zdrave navike, mogu prirodno održati imuni sistem jakim i zdravim. Ključno je da se uravnoteženo hranite i izbegavate previše brze, prerađene hrane. Uvek organizujte svoje vreme tako da imate dovoljno sna – makar 7 sati.

Imunitetu će pomoći i redovno vežbanje i adekvatna higijena, kao i izbegavanje pušenja i alkohola. Veoma je važno da preduzmete sve što možete kako biste umanjili stres u svom životu, ali je presudno da odvojite vreme za sebe i učinite nešto korisno za svoj organizam, baš svaki dan.

Vaš novi ritual može biti dodatna doza vitamina i minerala, kojom ćete svakog jutra pokrenuti svoje telo – i pomoći celokupnom zdravlju. Predlažemo vam lak način da ostvarite taj cilj!

lepa 2 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

Budi lepa od glave do pete - dobitna BiVits kombinacija

Vreme je da upoznate BiVits vitamine i minerale, koji su kreirani tako da vam pruže podršku u svakodnevnim aktivnostima i podstaknu stvaranje zdravih navika. BiVits doprinosi širenju i održavanju dobrog balansa zdravlja, a kada je taj balans postignut, osećaj sreće, zadovoljstva i motivacije raste!

Kako biste se osećali lepo od glave do pete, isprobajte BiVits dobitnu kombinaciju od tri vrste ACTIVA® suplemenata koji će vašem organizmu i izgledu pružiti najvažnije vitamine i minerale, neophodne za optimalno zdravlje i energiju.

lepa od glave do pete 2 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

BiVits ACTIVA® Beta Carotene

Ovi BiVits suplementi će vašoj koži doneti zdravlje i mladalački izgled! BiVits ACTIVA® Beta Carotene formula obezbeđuje zaštitu kože od oksidativnog oštećenja i starenja. Beta-karoten je crveni/narandžasti pigment koji se nalazi u velikom broju svežeg voća i povrća, a u telu se pretvara u vitamin A. Takođe, beta-karoten je antioksidans – supstanca koja štiti telo od štetnih slobodnih radikala. Beta-karoten štiti kožu od UV zračenja, doprinosi postizanju lepšeg tena i boljeg izgleda kože. Primena se posebno preporučuje kod kože osetljive na sunčeve zrake.

beta carotene.1 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

BiVits ACTIVA ® Kalcijum Magnezijum Cink

Najvažnija tri minerala za naše zdravlje su kalcijum, magnezijum i cink – i sva tri se nalaze u BiVits ACTIVA ® Kalcijum Magnezijum Cink suplementima! Minerali u našem telu ispunjavaju širok spektar funkcija, jer su ključni za naše kosti, utiču na funkciju mišića i nerava i regulišu ravnotežu vode u telu. U jednoj BiVits tableti naći ćete tri minerala, koja doprinose normalnoj funkciji mišića i kostiju i jačanju imuniteta. Takođe, povećavaju otpornost organizma i obnavljaju energiju.

kalcijum magnezijum cink.1 min 1 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

BiVits ACTIVA® Vitamin C 1000 acerola

Acerola je moćno voće sa Kariba, koje je izuzetno bogato vitaminom C, koji je našem organizmu neophodan za mnoge funkcije, a takođe igra značajnu ulogu u sprečavanju bora, ožiljaka, hiperpigmentacije, suvoće kože, gljivičnih infekcija, preranog starenja i gubitka kose. Neophodan je i za produkciju kolagena i elastičnost kože, normalnu funkciju zuba, kostiju, hrskavice i krvnih sudova. BiVits ACTIVA® Vitamin C 1000 acerola je formula koja sinergističkim delovanjem ekstrakta acerole i vitamina C organizmu pruža zaštitu i pomaže mu da bolje funkcioniše.

Sve BiVits tablete su pogodne za vegane i ne sadrže gluten, a u jedno pakovanje sadrži 60 tableta. Svaki od tri BiVits vitamina i minerala iz Lepa od glave do pete paketa treba uzimati ujutru – za najzdraviji početak dana. 

vitamin C 1000 acerola.hover  1 Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

A imamo sjajne vesti: BiVits paket “Lepa od glave do pete”, od tri vrste suplemenata, trenutno je na popustu od 30%! 

Iskoristite priliku da ojačajte svoj imunitet, pomognete svom telu i svakoga dana učinite nešto zdravo za sebe – da budete lepi od glave do pete!

BiVits logo Tri vrste vitamina i minerala koje su najvažnije za jak imunitet: Uz BiVits budi lepa od glave do pete!

Više o BiVits vitaminima i mineralima saznajte na sajtu, kao i InstagramFacebook i TikTok stranicama.

Comments