16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Grupa The Killers je nakon pauze od poslednjeg ostvarenja “Day and Age”, izdatog 2008. godine, i eksperimentalnih solističkih projekata odlučila da svoje obožavaoce obraduje četvrtim studijskim albumom. U intervjuu za muzički časopis “Rolling Stone” pevač grupe, Brendon Flauers (Brandon Flowers), potvrdio je naslov ostvarenja koje nas očekuje na jesen ove godine – album će se, kako se među obožavaocima i šuškalo, zvati “Battle Born”.

01. The Killers 2 Bliži se novi album grupe The Killers

Bubnjar grupe Roni Vanuči izajvio je da je ovo njihov, kako se kaže, četvrti – najteži album, kao i da će se truditi da ispune očekivanja obožavalaca, koja su sasvim sigurno velika

“Battle Born” je ujedno i ime muzičkog studija u vlasništvu grupe The Killers u Las Vegasu, ali i nadimak njihove rodne države, Nevade.

Na četvrtom albumu benda The Killers naći će se pesme “Heart of a Girl”, “Flesh and Bone”, “Carry Me Home” i “Runaways”. Sastav iz Las Vegasa će po proverenom receptu opet sarađivati sa poznatim producentom Stjuartom Prajsom (Stuart Price).

U iščekivanju novog materijala pogledajte video sa njihovog poslednjeg albuma, čiji je režiser Entoni Mendler (Anthony Mandler), čovek koji stoji iza velikog broja Rijaninih (Rihanna) spotova.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice