Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/5

Iako većina žena i devojaka vide ovaj posao kao glamurozan i veoma dinamičan, pozadina svega toga je ipak siva. Da baš ne kažemo crna. Tako bar tvrde svetske modne blogerke koje su rešile da otkriju svetu da ovaj posao nije baš tako sjajan i glamurozan kako se ljudima čini. Iako svi vide blogerke kako dobijaju besplatno fensi odeću, dosta putuju i veoma su popularne, iza svega toga krije se mukotrpan rad i brdo problema. Pokušali smo da, u razgovoru sa njima, saznamo šta zapravo znači biti modna blogerka i sa kakvim se sve problemima one suočavaju. Nećete verovati kakvi su njihovi odgovori i kroz kakve muke prolaze da bi prikazale ljudima savršene modne kombinacije.

Vanesa Hong

Vlasnica bloga The Haute Pursuit otkrila je da ljudi ne shvataju da putovanja nisu za njihovu dušu već zarad posla. Ne samo da su naporna i iscrpljujuća, već vas konsantno menjanje lokacija i psihički “ubija”. Kako sama kaže, kao da ste u vakumu 8 sati svakog meseca i kao da konstantno imate grip i groznicu. Baš tako se osećamo.

Vanesa Hong Zašto nije lako biti modna blogerka

Editors choice