Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Navali narode!

Grabi, guraj se, laktaj dok još ima! Pošto nas smak sveta nije smakao, što ne bismo još potrošili ono što nemamo?

Ranije smo imali konja za trku, dičili smo se njime, dobro ga hranili, dresirali, postizao je stvarno dobre rezultate. Sad služi za prodaju. I to, naravno, za sitne pare, čisto malo da se istroškarimo, kupimo mrvicu, dve koje će trajati par sekundi dok ih ne bacimo. Jer popravka više nije u modi.

Otvorena je prodavnica za one koji veruju da sve može da se kupi.

U njenoj najnovijoj ponudi se nalazi sreća. Vesela porodična atmosfera u toploj sobi uz mnogo osmeha ovog meseca može da se nabavi po ceni na akciji uz mogućnost plaćanja u šest rata.

Takođe, možete u njihovoj raznobojnoj paleti neverovatnih proizvoda naći i savest. Upravo onu koja tera ljude da joj se ne suprotstavljaju, ona koja je u jednakosti sa dobrim delima, koja samo mizerno varira od osobe do osobe. Uz nju ide i besplatna obuka za korišćenje i saveti profesionalaca šta uraditi ukoliko je potrošite pre vremena.  Ukoliko kupite u roku od sedam dana, dobijate još jednu besplatno. Jeftino skuplja sve parametre normalnosti i uspostavlja balans.

Moral, kao najtraženiji proizvod, i ove godine je zabeležio rekordnu prodaju. Čist obraz za kupovine u sledećih 30 dana ide uz garanciju od dva meseca.

Njihov najnoviji proizvod, ujedno i ponos novootvorene prodavnice, prvi put viđen na svetskom tržištu je vremeplov koji vodi u neko srećnije vreme, bilo ono prošlo ili ono koje tek treba da dođe.

Imate pare? Nikakav problem. U sledećem kvartalu ponosno su najavljeni popusti na jare, kao i odlični uslovi kupovine ića i pića.

Ma uzmi svih 10, neće da se baci. Pokloni ih nekome, obradovaće se.

Happy Face BloGradsko mastilo: Prodajem sreću

Savršen poklon, zar ne?

Unutrašnji glas još nije u prodaji, premijera je najavljena tek za nekoliko godina. To je jedina stvar na koju si osuđen da nosiš takvu kakva je. Za neupućene, on te sprečava da učiniš nešto što bi hteo, ali nećeš jer znaš da ne valja. Postoje ljudi koji ga nemaju. Blago njima.

Postali smo preopterećeni pravilima i teorijom koju niko ne poštuje, već ignoriše i krši. A koje pravilo se inače nije kršilo, koje ne davi? Ne samo sada, već i ukoliko se baci pogled na bližu ili dalju prošlost. Budimo realni, tu neće doći do promena.

Sa druge strane, već neko vreme me muči pitanje koliko nam zaista služi da se osvrnemo oko sebe, sagledamo tuđe postupke sa ciljem da naučimo nešto iz toga, da izvučemo pouke koje će nam sutra biti korisne? A koliko nam ta radnja u stvari koristi samo za pražnjenje i trenutni osećaj da smo barem malo bolji od drugih? Neretko smo najbolji advokati za svoje postupke, a najstože sudije za tuđe greške. Ostale su u nama zarobljene i šćućurene u mraku tri osobe koje su u stalnoj svađi: ona koja želimo da budemo, koja mislimo da jesmo i koja smo zaista. Koja si ti?

Prethodne tekstove iz serijala “BloGradsko mastilo” pročitajte ovde.


Ivana Vuković je studentkinja ekonomije. Zaljubljena je u pisanje i voli kada njeni tekstovi govore nešto o njoj umesto nje same. Veruje da se psi i mačke mogu pomiriti rečima.

Editors choice