Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Kako prenosi “Aspen Times” muzička legenda dane provodi u studiju poznatog pevača i kompozitora Džeksona Brauna (Jackson Browne) vredno radeći na stvaranju novog albuma.

U intervjuu za ove novine, muzičar Dejvid Hidalgo (David Hidalgo) koji je sarađivao sa Dilanom (Bob Dylan) na prethodnom albumu iz 2009, izjavio je da su nastavili saradnju i na ovom predstojećem.

Govoreći o materijalu, Dejvid, inače član grupe Los Lobos, naglasio je da je saradnja sa čuvenim muzičarem veliko iskustvo i totalno drugačije od svega što je dosad doživeo. Dodajući da je Dilanova kreativnost ogromna i da mu nikako nije jasno kako mu to uspeva.

foto36 Bob Dylan: Novi album na pomolu

Muzička legenda Bob Dilan

Još uvek nije poznat naziv albuma, kao ni datum izlaska, ali je Hidalgo otkrio da bi ovaj 35. po redu studijski album poznatog kantautora mogao biti pod uticajem meksičke muzike, s obzirom na to da je na snimanju svirao harmoniku i tres (meksički muzički instrument sličan gitari). Dilan je bio oduševljen kada je čuo kako tres zvuči, te je odmah poželeo da se i njegov zvuk nađe na albumu.

Tokom svoje duge karijere Bob Dilan je snimio 34 studijska albuma, a ranije ove godine objavljen je i dobrotvorni album “Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan Honouring 50 Years Of Amnesty International” na kom su gostovali mnogi muzičari poput Adel (Adele), My Chemical Romance i Queens Of The Stone Age pevajući svoje omiljene pesme ovog muzičkog velikana.

Dok čekamo da Dilan objavi novi album, poslušajte numeru “Don’t Think Twice, It’s Alright” sa ovog dobrotvornog albuma u izvođenju pevačice Keše (Ke$ha).


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice