Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Boćanje: nešto novo, nešto “divlje”

Boćanje: nešto novo, nešto “divlje”

350px Jog boce Vezica 190408 Boćanje: nešto novo, nešto divljeSve je počelo vrlo naivno prvog aprila. Kao pravi dan za šale. Lepo vreme, restoran od drugara u topčiderskom parku, sve se zeleni i cveta oko nas. Pomno smo pratili kako se jagnje okreće na ražnju, verno ga čekali da siđe do naših tanjira (ne, ovo je ipak neka druga priča)…

Ništa, idemo ponovo, prvi april, lepo vreme, isti restoran, sve cveta i dalje, jagnje preskačemo u priči. Počeli smo sa igrom po imenu boćanje (da, to je ono što vas asocira na nemoć, starost i penzionere).

Dva terena u sklopu restorana… Uf… Ne znam kako da vam dočaram celokupnu zabavu preko tastature. Nije izvodljivo da vam prenesem sliku onih nasmejanih lica koja dolaze da nas gledaju dok igramo. Možda u neverici, zato što smo delimično mladi u odnosu na prosečnu starost pravih boćara. A, možda smo im samo zanimljivi dok gledaju kako se nerviramo ili povređujemo na terenu (koliko god i meni ovo zvučalo ludo). Eeeej?! Boćanje ?! Povrede? Nerviranje?

Vremešne dekice i njihovi komentari, deca,  masovna publika koja čeka tramvaj na stanici i propušta ga zarad gledanja dobre partije našeg boćanja, bez obzira na to što 99% njih ne zna pravila i ništa im nije jasno šta mi radimo? Zanimljivo im je dok se svađamo oko rezultata ili merenja ko je bliži glavnoj loptici? Prosto neverovatno, čestitke, aplauzi… Zato sam morao napraviti ovu malu posvetu boćanju.  Jagnjetina, rakija i boćanje (ovo vam je nešto kao: Sex, drugs and rock and roll) i pesak u ustima i patikama.

Eto, od tog prvog aprila nije prošao dan da nismo igrali minimum tri sata boćanja. I sada već ozbiljno razmišljam da napravim boćarski klub i jedan humanitarni turnir za male drugare. Pa da pariramo ekipama iz zvezdarske šume, Blokova, Banjice… Dosta su držali monopol.

Sada bih iskreno voleo da ljudi prestanu da me gledaju sa nevericom i podsmehom kada im kažem da igram boćanje. Mogu i napraviti marketing od ovoga za restoran, ali tek kada mi ponude besplatnu večeru. Do tada će ime restorana ostati neotkriveno:  “Sta** Da****”… Čisto da se ne prodam do kraja u vašim očima.

Od srca,

Vaš boćar Boris <3


Bobislav Bob Bobisavljević je osoba koja neumorno posvećuje život druženju i uveseljavanju širokih narodnih masa, a sve to zarad širenja dobrog raspoloženja. Omiljeni citat ( koji pritom ima ovekovečen na ruci u vidu tetovaže) – ” Vera u radost gotovo je ista kao i sama radost.”

Editors choice