Ako ste i vi jedna od onih dama koje dan ne mogu da zamisle bez karmina onda mora da znate i koje će boje biti u trendu ovog proleća. 

Iako nas proleće asocira na nežne i pastelne boje to neće biti slučaj i sa bojama karmina, jer pored umirujućih nijansi ovog proleća ćemo na usnama žena viđati i one jarke i vatrene.

Naočare Boje karmina koje će biti u TRENDU ovog proleća

Većina žena veruje da šminka može da traje sve dok se ne potroši, a u zavisnosti od toga koliko ste revnosni, neki karmini vam, verovatno u neseserima stoje i više od dve godine. Izgovori su različiti – nije vaša nijansa, koristite ga samo za svečane prilike, i slično. Vreme je da ovu naviku odmah promenite!

Pored novih trendova u načinu šminkanja koje nam donosi, proleće će nam odlično poslužiti i da reorganizujemo svoj neseser i otarasimo se šminke koju ne koristimo ili kojoj je istekao rok. Ako ste neki karmin nosile na plažu, zaboravite da ga i na dalje koristite, jer mu je vreo vazduh zasigurno izmenio hemijski sastav i u vašem je interesu da takvu stvar ne stavljate na lice.Proleće pred vama zaslužilo je sasvim nove nijanse, a najzanimljivije vam ovom prilikom predstavljamo.

Boja breskve

Kombinacijom boje breskve i lubenice dobija se ova sofisticirana i nežna nijansa karmina. Ova boja takođe lepo stoji svim damama i može se nositi u toku dana uz prolećne lepršave haljine, ali i uvečernjim prilikama kada će uz neku crnu odeću još više doći do izražaja.

Breskva Boje karmina koje će biti u TRENDU ovog proleća

Pink karmin

Ova jarka nijansa roze boje je u trendu već nekoliko sezona kada su karmini u pitanju. Spada u drečavije nijanse boje za usne i sigurno će osvežiti i ulepšati svaki prolećni outfit. Možete je upariti sa autfitom u sličnim nijansama ili ako želite da napravite totalni kontrast onda obucite sve bele ili cren komade odeće i stavite pink nijansu na usne.

Pink Boje karmina koje će biti u TRENDU ovog proleća
Comments