Priznajemo, karmini nam veoma nedostaju. Naravno, i dalje je odgovornost prema drugima i prema sebi na prvom mestu, te nosimo maske u svim situacijama koje to od nas zahtevaju, ali radujemo se danima u budućnosti u kojima ćemo biti bezbrižniji i nositi karmine. Ovo su nijanse karmina koje ćete sigurno viđati u 2021. godini, a mi vam predlažemo i nekoliko načina na koje možete da ih nosite. Uz to, ukoliko ste nestrpljivi da stavite karmin, možete to učiniti i u privatnosti svog doma, u društvu partnera ili nekoliko bliskih prijatelja. Svakako, uživajte u primerima iz nastavka teksta i inspirišite se za neke buduće makeup look-ove!

Boja trule višnje

Duboka i jarka boja trule višnje izgleda romantično i senzualno u svakoj prilici. Ovo je savršena nijansa koja nije ni sasvim bordo, ni sasvim ljubičasta – i koja može biti fokus vašeg celokupnog makeup look-a bez ikakvih problema. Karmin u nijansi trule višnje najbolje bi bilo da uklopite uz dobar ten, blago rumenilo u hladnijim roze tonovima i neutralne senke na očima. Naravno, oči možete istaći maskarom, ali nemojte ih preterano naglašavati drugom šminkom, jer će vam usne već biti veoma naglašene i primetne.

Jarko ciklama

Već smo pisali o tome kako će se nijanse roze boje vratiti u modu, a isto tako – one će se vratiti u trend i u svetu profesionalnog šminkanja. I naravno, ako već idemo na roze, hrabro idemo na one najjarkije njene tonove – a to su upravo ciklama i pink. Ciklama karmin daje nam retro duh 80-ih godina, i podseća nas na Barbike sa kojima smo se igrale kao devojčice, ali ona zaista može izgledati veoma trendy i efektno, naročito ako je uklopljena uz neutralnu šminku i sportski ili casual vajb.

Intenzivna narandžasta

Narandžasta boja takođe polako doživljava svoj comeback i sigurni smo da ćemo je do kraja godine viđati sve više i više, u svakom smislu i na svim poljima. Narandžasta boja je zaista statement boja karmina, jer je veoma neočekivana, ali ako je iznesete kako treba – to će biti vaš nezaboravni makeup momenat. Možete je ostaviti kao akcenat uz neutralnu šminku, a možete je i ukombinovati uz kontrastne plave senke na očima.

Kraljevsko plava

Kraljevsko plava boja je još jedna od boja koja nam zauzima pažnju često u poslednje vreme, i u nju vredi uložiti – jer će se sigurno vratiti u trend. Iako smo se sa kraljevsko plavom bojom češće susretali među proizvodima za šminkanje očiju, sada je vreme da je primenimo i na usnama! Naravno, ovo je trend za one odvažne i hrabre devojke koje vole da se istaknu i koje nisu komformisti ni u kom smislu.

Comments