Prelazak iz letnjeg u jesenji period, a samim tim i promena temperatura koje variraju iz dana u dan, svake godine donesu nam neke novitete, naročito kada govorimo o modi i odevanju. Tako će biti i ove godine, pa ćemo sa promenom vremena i temperature nositi stajliš kapute, šik jakne, a s vremena na vreme i vibrantne letnje boje i letnju garderobu. Ovaj prelazni period doneo nam je novitete i kada je o bojama koje ćemo nositi reč, pa evo prilike da saznate koje su to boje kojima ni vi nećete odoleti, a koje možete, i čak je poželjno, nositi na prelazu leta u jesen.

Svetlo braon 

Ukoliko i vi spadate u grupu devojaka koje vole neutralne tonove, onda ste do sada za sebe sigurno nabavile nekoliko odevnih komada svetlo braon boje. Reč je o neutralnoj nijansi koja je idealna za kombinovanje sa ma kojom drugom svetlijom ili tamnijom nijansom. Ona je pravi spas i ukoliko ove jeseni želite da nosite jarke letnje boje sa jesenjom garderobom.

boje kojima necete moci da odolite u ovom prelaznom periodu 1 Boje kojima nećete moći da ODOLITE u ovom prelaznom periodu boje kojima necete moci da odolite u ovom prelaznom periodu 2 Boje kojima nećete moći da ODOLITE u ovom prelaznom periodu

Boja senfa

Devojke koje i u jesenjem periodu vole da nose vesele i svetle boje, a da pritom ne preteraju i ne izađu iz pravog jesenjeg duha u svom odevanju, treba da se odlučuju upravo za boju senfa. Ona je jarka, vesela, pomalo letnja, a ipak boja koja će se savršeno uklopiti u vaše jesenje odevanje.

boje kojima necete moci da odolite u ovom prelaznom periodu 3 Boje kojima nećete moći da ODOLITE u ovom prelaznom periodu boje kojima necete moci da odolite u ovom prelaznom periodu 4 Boje kojima nećete moći da ODOLITE u ovom prelaznom periodu
Comments