Nova sezona uvek donosi i nove modne trendove i to ne samo kada je u pitanju način oblačenja, šminkanja ili frizure koje nosimo, već trendovi i te kako utiču na i na mnogo sitnije detalje kakvi su recimo – nokti. Svaki put kada modni dizajneri predstavljaju svoje nove kolekcije, njih obično isprate i precizno osmišljene frizure, makeup ali i manikir. A ako spadate u one devojke koje čak i kada su nokti u pitanju vole da prate modne trendove, evo koje boje lakova za nokte će biti vodeće ove sezone i na koji način možete da ih nosite.

Tamno plava, teget. Ova nijansa nije nova, ali joj se iz sezone u sezonu ponovo vraćamo. Otmena, sofisticirana, savršena zamena za crni lak, ukoliko volite tamne boje na svojim noktima, ali ipak ne one previše tamne. Odlično će izgledati na kratkim, četvrtastim noktima, a ovu boju možete osvežiti mat završnicom ili sa malo šljokica.

Sve nude nijanse. Ako je neko ovu boju lansirao u top trendove kada su nokti u pitanju onda je to svakako Rijana. Koju god bež nijansu da odaberete, nećete pogrešiti, a ovakav manikir će se odlično slagati uz svaku vašu odevnu kombinaciju. Nude nijanse su same po sebi blage i nežne pa ih možete nositi i na prirodno oblikovanim, kratkim noktima, ali i onim dužim, špicastim, baš kao poznata pevačica.

nokti 4 Boje lakova za nokte koje su u trendu ove sezone
Comments