Manikir, manikir, manikir. Sve mi uživamo kada su nam nokti lepi, uredni i pedantno sređeni, i zaista – osoba sa urednim noktima izgleda kao osoba koja brine o sebi i svom svakodnevnom izgledu. U prošloj godini nismo bile u prilici da toliko često posećujemo salone i igramo se sa različitim tipovima manikira, ali nadamo se da će u ovoj godini to konačno biti moguće, jer želimo da isprobamo sve manikire sa liste u nastavku teksta! 2021. godina doneće nam povratak braon boje u manikirima, ali i pojavu mat sivih i puder roze tonova. U svakom slučaju, opcija je mnogo, ali ovo su one koje smatramo da će biti najpopularnije u ovoj godini. Pogledajte, uživajte i pozovite svoj kozmetički salon!

Ćilibar nokti

Nokti boje ćilibara biće apsolutni trend u ovoj godini, a sigurni smo da ćete kao i mi poželeti da ih nosite! Ovaj tip manikira odlično se uklapa uz nokte zaobljenog ili bademastog oblika, srednje dužine. Oni će se odlično uklopiti i uz odevne komade od braon kože, koja će u ovoj godini takođe biti u trendu, a savršeno idu i uz pozlaćeni ili zlatni nakit. Ako ste ljubitelji retro zlatnog nakita, ovaj manikir je pravi izbor za vas.

Puder roze nokti

Puder roze nokti sa sjajnim vrhovima su idealan manikir za sve nežne i ženstvene devojke koje vole da iskažu svoju blagu stranu. Trend mat lakova za nokte je aktuelan već proteklih nekoliko godina, ali nastavlja da nas prati i u 2021. godini, sa malim twistom u obliku sjajnih vrhova. Mat lakovi odlično izgledaju u srednjoj dužini i bademastom obliku, mada mogu biti efektni i u poznatom “balerina” obliku.

Mat sivi nokti

Kada smo kod mat lakova, uz mat roze ove godine biće aktuelna i mat, beton, hladno siva boja. Ovo je idelana boja za zimske dane koji su pred nama, jer je blaga, neutralna i uklapa se uz većinu autfita koje biste mogli nositi u zimskoj sezoni. Takođe, ova boja laka za nokte dobro stoji na svakom obliku noktiju, a slaže se i uz različite vrste nakita, od zlata i srebra do cirkona i nakita u boji. Sa sivim lakom uvek ćete izgledati classy, ali i opušteno. Uklopite ga uz nakit i komforni oversize pulover u sivim ili belim tonovima.

Comments