O žutoj boji kao detalju u arhitekturi smo već govorili. Neka vas današnje fotografije modernih enterijera inspirišu da ove zime unesete vedrinu u svoj dom. Za žutu boju kažu da ima pozitivno značenje, da utiče na bistrinu, inteligenciju, radost i organizaciju. Ova nijansa je izvrsna za korišćenje u dnevnom boravku. Ukoliko su zidovi u ovoj prostoriji sive boje izaberite nameštaj u žutoj nijansi. Vaša dnevna soba će postati idealno mesto za popodnevni odmor.

Belo-žuta kombinacija na zidovima je odlična za predsoblje i kupatilo. Pravi hit, kada je reč o enterijeru, postale su tapete sa ornamentima, a omiljene kombinacije ljubitelja enterijera su žuto-bela i žuto-srebrna. Interesantnu kombinaciju mogu predstavljati pod u žutoj, zidovi u beloj i nameštaj u crnoj boji. Pravi pečat u vašem domu ostavite žutim detaljima u vidu jastuka, lampi, zavesa i činija.

17 Yellow grey living room Boje u enterijeru: Žuta

Siva i žuta u enterijeru

2 white yellow decor 665x404 Boje u enterijeru: Žuta

"Osvežite" zidove u vašem enterijeru

yellow wallpaper living room 665x498 Boje u enterijeru: Žuta

Efektan detalj

yellow floor 665x498 Boje u enterijeru: Žuta

Beli nameštaj i žut pod kao odraz trenda

31 Yellow Bathroom 665x472 Boje u enterijeru: Žuta

Žuta je odličan izbor i za uređenje kupatila

20 Yellow Living Room 665x498 Boje u enterijeru: Žuta

I u vidu detalja poput jastuka i zavesa ova nijansa unosi vedrinu u životni prostor

Izvor fotografija: Homedesign.com


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments