Bordo, odnosno burgundy, i nijanse slične toj popularnoj tamno crvenoj boji, ove godine su osvojile, ne samo karmine i lakove za nokte, već i svaki odevni komad na tržištu. Od običnih majici, preko suknji i pantalona, do cipela i asesoara, ova boja koja asocira na opalo lišće i crveno vino predstavlja udobnost i toplotu, ali i moć i karakter, u zavinosti od načina na koji je ukombinujemo. Evo nekoliko primera kako se to može uraditi.
Bordo casual kombinacija Bordo na šest načina

Prednost trendova kao što su boje jeste što se mogu uklopiti sa dosta drugih popularnih komada, kao što su Vans i New Balance patike, kapice (beanies) sa zanimljivim natpisima, boyfriend jeans i rančevi. Ove dve kombinacije su prilično ležerne i pogodne za svakodnevne obaveze, ali nikako nisu obične i nezanimljive.

Sledeća dva primera predstavljaju malo više ozbljnosti, elegancije, zrelosti i ženstvenosti. Haljine do kolena, kaputi, šeširi i stiletto štikle su elementi koji se vrlo dobro snalaze u day-to-night kombinacijama i asociraju na ženu koja je uspešna u svakom aspektu svog života.

Bordo elegantna kombinacija Bordo na šest načina

Stil koji često možemo videti na mladim urbanim devojkama neretko čine kožni komadi kao što su jakne i suknje, a bordo boja tog materijala se idealno uklapa u njihov upečatljiv look. Ove kombinacije prikazuju modernu devojku sa stavom koja je takodje spremna da eksperimentiše sa svojim stilom.

Bordo urbana kombinacija Bordo na šest načina

Hristina Vuković

Comments