BOSS Womenswear ove godine će obeležiti prazničnu sezonu 2016. sa novom Capsule kolekcijom smokinga koji će dočarati spoj snage i senzualnosti koji se nalazi u samom srcu ovog brenda. Kolekciju će takođe pratiti i linija aksesoara.

Osmišljena od strane kreativnog direktora, čuvenog modnog kreatora Džejsona Vua, prva Boss Capsule kolekcija predstavlja evoluciju najupečatljivijih kreacija sa modne piste proteklih sezona. Smoking sa resama, besprekoran smoking kombinezon i savršeno skrojen sako sa smoking pantalonama su modeli koji će se naći u ovoj kolekciji i to u bezvremenskoj, crnoj boji.

002 BOSS W Tuxedo Capsule Boss Capsule praznična kolekcija za žene sa stavom

Belo smoking odelo će biti yin nasuprot yang-u pomenutih modela, čime će kolekcija biti upotpunjena modernim komadima za oblačenje za posebne prilike. Elegantni komadi pružiće modernim Boss ženama seksepilne i istovremeno sofisticirane modele za večernje oblačenje ove praznične sezone.

Ideja iza kolekcije je da kada Ona zakorači u neku prostoriju, puna sigurnosti i sa stavom, noseći modele koje nije pozajmila iz muških garderobera – može osvojiti svakoga i pobediti ih u igri koju muškarci igraju najbolje.

004 BOSS W Tuxedo Capsule Boss Capsule praznična kolekcija za žene sa stavom

Ova ekskluzivna praznična kolekcija biće praćena aksesoarima koji su ukrašeni geometrijskim printom i živopisnim dizajnom, koji asocira na Bauhaus umetnički pokret kojim je brend inspirisan u poslednje vreme. Ove sezone, u celu priču uveden je i razigran i veseli dodatak aksesoarima u vidu metalik robot privezaka za ključeve – BOSSbotovima – koji nastaju od preostalih Boss materijala.

BOSS W Cruise17 BOSSBespoke group 01 CMYK min Boss Capsule praznična kolekcija za žene sa stavom
Comments