Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Gledam i gledam latest resort kolekciju brenda Bottega Veneta i pitam se šta mi je tu tako privlačno i po čemu se ona izdvaja kada nije preterano avangardna, a opet ne odaje utisak svakodnevnosti, ni pored izbora klasičnih odevnih komada i materijala koji je čine, a onda shvatam – u pitanju je silueta.

I to apsolutno ima smisla, jer otkako je od 2018. godine Daniel Lee na mestu kreativnog direktora ove modne kuće, silueta se, kroz odabir materijala koji će je podržati, vrlo jasno ističe u modelima Bottega Venete. Kao i ranije, Daniel veoma pažljivo bira materijale, ali ovoga puta ne samo prema svojoj dizajnerskoj zamisli već i prema trenutnoj situaciji u svetu mode i svetu uopšte. On se vraća principima jednostavnosti i komfora, pa bira da u svoju kolekciju unese prirodne materijale, pamuk i pletenine.

Kroz ovu kolekciju Lee prikazuje da razume da se sa promenom svetske situacije promenio i način na koji se ljudi odevaju i doživljavaju modu. Istovremeno, tvrdi da je, upravo u najmračnijim vremenima, najvažnije ostati kreativan i ne odustajati od ideja. Jer, takođe, kaže Lee – treba praviti odeću koja ipak ne može da se nađe u drugim radnjama. Inače, u čemu je poenta?

Editors choice