Ako ste u potrazi za destinacijom koja će vas ostaviti bez daha i u kojoj ćete uživati u carskom tretmanu, uvala Čikat je idealno mesto za vas. Zahvaljujući prijatnoj mediteranskoj klimi, 2600 sunčanih sati godišnje i lekovitim prirodnim uticajima, ostrvo Lošinj je omiljena turistička destinacija još od 19. veka, a danas predstavlja idealnu sinergiju prirode, izuzetnog luksuza i najvišeg standarda usluge.

Ukoliko želite jedinstveno utočište za opuštanje i odmor, za vas je elegantni hotel Bellevue, koji je sa svojom Spa Clinicom poput hrama za dušu i telo, a ako je vaš izbor mirno mesto sa intimnom atmosferom i vrhunskom 24-satnom uslugom, tu je vila Hortensia. Ako tragate za luksuznim odmorom tada je pravi izbor za vas boutique hotel Alhambra sa vilom Augustom koja predstavlja idealnu kombinaciju izuzetnog luksuza sa personalizovanom concierge uslugom.

Boutique hotel Alhambra BISER uvale Čikat u Malom Lošinju8 Boutique hotel Alhambra: BISER uvale Čikat u Malom Lošinju

Boutique Hotel Alhambra – Small Luxury Hotels of The World

Alhambra je stara austrougarska vila iz 1912. godine, delo uglednog bečkog arhitekte Alfreda Kellera, građena za najzahtevnije goste. Od tada do danas Alhambra je bez sumnje bila i ostala jedna od najlepših građevina u uvali Čikat, a svoje osveženo ruho dobila je prošle godine, kada je otvorila svoja vrata gostima. Prilikom obnove hotela pažljivo je biran svaki komad nameštaja kojeg odlikuju ekskluzivni materijali i vrhunski dizajn, poput Louis Ghost Chairs-a, Artisan drvenog nameštaja, Sartori sagova i posteljine od brokata, a cela priča uređenja zaokružena je dizajnerskom rasvetom Deana Skire.

Boutique hotel Alhambra BISER uvale Čikat u Malom Lošinju9 Boutique hotel Alhambra: BISER uvale Čikat u Malom Lošinju

Uz Alhambru je smeštena vila Augusta, veličanstvena građevina klasicističkog stila i Art Deco detalja, a iza obe zgrade je novi deo hotela, skladno pridružen stogodišnjim lepoticama. Danas gosti imaju priliku da uživaju u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji nose imena uglednih lošinjskih kapetana. Na raspolaganju su im vrhunski opremljena wellness oaza u kojoj gosti mogu da se bezbrižno prepuste pažljivim rukama wellness stručnjaka ili da predahnu uz zatvoreni bazen sa grejanom morskom vodom. U ponudi su različiti posebno osmišljeni tretmani i rituali koji vraćaju ravnotežu i unutrašnji mir. Svaki je tretman pažljivo osmišljen, a dodir terapeutovih ruku uz vrhunsku kozmetiku je opuštajuće iskustvo. U sklopu hotela su još lobby bar, vinoteka, biblioteka i draguljarnica kao i privatna plaža.

Boutique hotel Alhambra BISER uvale Čikat u Malom Lošinju7 Boutique hotel Alhambra: BISER uvale Čikat u Malom Lošinju Boutique hotel Alhambra BISER uvale Čikat u Malom Lošinju Boutique hotel Alhambra: BISER uvale Čikat u Malom Lošinju Boutique hotel Alhambra BISER uvale Čikat u Malom Lošinju5 Boutique hotel Alhambra: BISER uvale Čikat u Malom Lošinju
Comments