Uspešni dogovori se najbolje sklapaju na poslovnom ručku. To je savršena prilika da napustite kancelariju, razgovarate sa poslovnim partnerom na “neutralnoj” teritoriji, ali i imate priliku da malo popričate i uživate u dobrom jelu.

Međutim, kako biti uspešna poslovna žena nikako ne isključuje i priliku da budete doterana elegantna dama, slobodno možete da se poigrate sa svojom odevnom kombinacijom.

Obucite usku suknju dužine preko kolena koja ima modernu mrežicu preko krem postave. U suknju upašite belu košulju sa karnerom i ceo izgled upotpunite mantilom u bež boji.

Svakoj ženi od stila na ruci mora da se nađe Michael Kors sat u zlatnoj boji. Za ovu priliku idealan je ovakav model koji je upotpunjen detaljima u boji ćilibara, a njega, kao i pregršt drugih modela možete naći u BPM Watches radnjama, kao i zanimljiv nakit poput ovoga koji dodatno ističe ženstvenost.

3 BPM modni predlog Wannabe magazine 2 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 3 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 9 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 11 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku
Comments