Žene vole svečanosti koje su jedne od retkih prilika gde mogu da izgledaju glamurozno. Bez obzira da li se radi o premijeri filma, predstave ili  svečanoj večeri povodom nekog događaja, činjenica da je to prilika za dugu haljinu nas sve razveseli. Kada biramo odevnu kombinaciju za takve prilike trudimo se da spojimo klasiku i modeno. U tome su nam naročito važni detalji, koji uvek moraju da budu brižljivo odabrani.

Za ovu kombinaciju sa crvenom dugom haljinom i košuljom vezanom preko nje, pronašli smo savršen komad koji celom izgledu daje potrebnu eleganciju i moderan izgled. Reč je o satu brenda Michael Kors, koji smo otkrili u kolekciji BPM Watches.

4 BPM modni predlog Wannabe magazine 9 BPM Watches modni predlog: Glamurozna na svečanosti 4 BPM modni predlog Wannabe magazine 3 BPM Watches modni predlog: Glamurozna na svečanosti 4 BPM modni predlog Wannabe magazine 12 BPM Watches modni predlog: Glamurozna na svečanosti 4 BPM modni predlog Wannabe magazine 20 BPM Watches modni predlog: Glamurozna na svečanosti 4 BPM modni predlog Wannabe magazine 8 BPM Watches modni predlog: Glamurozna na svečanosti
Comments