Dragi dnevniče,

Sigurno nisi gledao ovogodišnjeg Velikog Brata. Nisam ni ja, navikli smo da se tamo ništa stvarno zanimljivo ne događa, i ove godine nismo čak ni u prolazu potrošili više od 27 sekundi na tu bljucu od programa. Odavno je jasno, da ne znaš ko se tu više smara, da l’ učesnici, da l’ gledaoci.

Svesni toga, a pod pritiskom konkurencije koja je odavno narodima na Balkanu ponudila pravu pravcatu kaljugu i talog civilzacije kroz druge rijaliti programe, poput Dvora, Parova i Farme, ove godine organizatori VB se potrudili, i u kuću na Košutnjaku nagurali gomilu autentičnih dileja, spremnih na sve.

I s obzirom da nisam ni znao da se to sve održava, a kamoli da se završilo, bio sam neprijatno zatečen, kada se pre neki dan, pola mojih FB prijatelja zgrozilo zbog završnice tog programa. Odlučio sam da obavim malo internet istraživanje, i skapiram šta je to toliko razbesenelo puritance koji gledaju VB i očekuju kulturu Bečkog dvora u njemu.

Pored nekih lezbejki koje se nažalost nisu povatale kako Bog zapoveda, neke plastične Soraje, srpskog golgetera džibera Nemeša i njegove seksualne sparing partnerke, emancipovane žene i uspešne majke Marijane, na web strani ovog popularnog rijaliti programa, posebnu pažnju mi je privukao veliki baner, sa reklamom za HOT SMS chat sa Janom, Jedinom, Brankicom, Jecom, Micom, Crnkom, Ribicom, Malenom i Joksi.

Jedina, Jana i Brankica su mi bile posebno zanimljive, jer izgledaju kao tetke od čet’r banke, a sve vole provod, i traže muškarca koji voli prave vrednosti, ako je takvih uopšte ostalo na svetu. Prijavio sam se i poslao poruku sledeće sadržine “Teta Brankice ako je ostalo muškraca koji poštuju prave vrednosti, onda je HOT SMS chat pravo mesto gde ga valja potražiti.” – I Bap! – ode 50 kinti.

Šalu na stranu, što bi rekli oni duhoviti, vratimo se Velikom Bratu. Ja sam pokušao da pročitam šta se to tako strašno tamo dogodilo, ko je ta Marijana i taj Nemeš, i šta je tu toliko šokantno.

Samo tebi za ljubav mučio sam se tom materijiom nekih desetak minuta, (uključujući prijavu za HOT CHAT sa Teta Branom i sisatom Janom koja ima lepe oči) i skapirao suštinu.

Ta Marijana je neka udata Hrvatica koja ima dete, a koja je, kako dolikuje jeftinoj narastajućoj Balkanskoj sirotinji, vrlo brzo dozvolila nekom šabanu iz Zaječara da je narocki rečeno bambusa. On je to odradio par puta i time osvetlao srpski obraz za izgubljene ratove u Krajini i Bosni, a ona je fasovala, razvod, i 104 soma evrića kao pobednik ovogodišnjeg VB-a.

I sada bih ja mogao o svemu tome da razvijam razne teorije, kako nama Srbima i nije bitan novac jer smo mi produhovljen narod, a kako je Marijana Hrvatica pokazala ko je i šta je, kao da mi sve to nismo znali.

Mogao bih nagađati, šta da je ovaj VB održavan recimo početkom sedamdesetih godina 20. veka, onda bi ljubavni bambus između Nemeša i Marijane bio pravi pravcati primer bratstva i jedinstva među Jugoslavenskim narodima. Ona ulazi u kuću i zaljubljuje se u Srbina, ostavlja muža u puš pauzama između lošeg seksa ispred TV kamera.

Mogao bih postaviti filozofska pitanja, na primer, zašto li je Nemeš ispao seljak kako dolikuje učesniku takvog programa i Marijanu ostavio odmah po izlasku iz “kuće”, i kako je moguće da je to izazvalo sažaljenje kod umobolne publike tog programa koja je momentalno zaboravila na par meseci pljuvačine po “kurvetini” Marijani i mastrubacije uz njen amateur live stream pornić na TV.

I da se zabrinem za to što će Marijanino dete odrastati u emancipovanom, uskoro evropskom, ali ne tako velikom Šibeniku sa etiketom “Keva ti je četnička kurva”, pa je moguće da će ponekad imati sitne neprijatnosti koje neće moći da otkupi zarađenim evrima. I da se, kad realno pogledaš,  ni jedni, ni drugi, ni peti nismo odmakli od socrealizma Crnih hronika i domaće verzije Džeri Springer šoua, uprkos neverovatnoj razlici i upornim rivalitetom između naših naroda.

Eto, sve ti to noćas mogu reći, ali ti to već i sam znaš. Kao što znaš da nema tih degenerika, ne bi ni tebe bilo. Ili bi bio neko dosadno štivo za domaćice i mudrije kamiondžije poput onog đubreta koje piše Paulo Koeljo, moj dnevniče.

Preuzeto iz: “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments