Vodeći bosanskohercegovački brend u proizvodnji higijenskih potrepština potvrdu za kakvoću svojih proizvoda dobio je i od strane samih potrošača, što predstavlja najveće priznaje koju neka tvrtka može dobiti za kvalitetu koju nudi.

IMG 0377 Brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije

IMG 0155 Brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije
U izboru za „Proizvod godine“ kojeg je već šestu godinu za redom organizirao najposjećeniji ženski portal žena.hr u susjednoj Hrvatskoj, više od 25 000 čitalaca je imalo priliku birati proizvode za koje smatra da su najbolji iz segmenta roba široke potrošnje.
Violeta Water care dječje vlažne maramice s 99% vode i ekstraktom nordijske kupine prepoznate su i izabrane od strane potrošača kao najbolji proizvod u 2017. u kategoriji Dječja njega i higijena.

IMG 0141 Brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije

IMG 0284 Brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije
Na izvrsnom drugom mjestu u svojim kategorijama našli su se i Violeta higijenski ulošci te Teta Violeta omekšivači za rublje, ostavivši tako i neke jake internacionalne brendove iza sebe.
Iz Violete poručuju da je njihov fokus kontinuirano razvijanje i unapređenje kvalitete proizvoda, tehnologije i znanja i da su sretni kada je to prepoznato od strane potrošača.

IMG 0410 Brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments