Žene različitih stilova predstavljaju modne inspiracije ženama širom sveta. Drage devojke, svaka od vas će se pronaći u nekom od ovih stilova, ali isto tako možete da dobijete inspiraciju da probate neki novi, do sada neisprobani modni stil.

Ana Vintur (Anna Wintour) je bivša urednica najpopularnijeg modnog magazina na svetu. U pitanju je američki “Vogue”. Živi u Njujorku, a poreklom je iz Londona. Ledena kraljica mode, Ana, veoma je staložena, odmerena, prefinjena i perfekcionista. Njen stil, koji se ogleda u načinu odevanja, načinu vođenja posla i načinu komuniciranja sa medijima, veoma je specifičan. Svesna sebe i svoje moći kao modnog stručnjaka, ona sebi može da dozvoli dozu drskosti i nedodirljivosti. Stil njenog odevanja veoma je ženstven, prefinjen i uvek šik. Ana je definitivno žena na koju bismo trebali da se ugledamo iz mnogo razloga.

Pročitaj i ovaj tekst – Modne ikone Francuske

slika15.jpg5 Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Ana Vintur

Kejt Mos (Kate Moss) je britanska manekenka koja je postala poznata širom sveta još devedesetih godina prošlog veka. Njen stil najbolje možemo da opišemo kao glamurozan rock stil. Ukoliko želite da se ugledate na Kejt, vodite se time da vaša garderova bude u tamnim bojama, poput crne i sive sa svetlim detaljima. Velike sunčane naočare su neizostavni deo Kejtinog stila.

slika21.jpg1 Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Kejt Mos

Aleksa Čeng (Alexa Chung) je model i urednica britanskog “Vogue”-a. Ona se najviše vodi popularnim uličnim stilom (street style). Ukoliko želite da se ugledate na Aleksu, ležerna elegancija je najbolji izbor. Ona veoma elegantan sako ukombinuje sa košuljom, farmericama, i papučama sa visokom štiklom. Takav izgled je veoma lep, elegantan ali i ležeran.

slika31.jpg1 Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Aleksa Čeng

Ema Votson (Ema Watson) nas je sve očarala još kada je bila devojčica glumivši pametnu i simpatičnu Hermionu u filmovima o Hariju Poteru (Harry Potter). Ema više nije ljupka devojčica. Ona je porasla, snimila još mnogo filmova i postala modna ikona. Ukoliko želite da se vodite stilom ove Britanke, ukombinujte sofisticiranu i otmenu garderobu sa nekim zanimljivim detaljima.

slika4.jpg Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Ema Votson

Kejt Midlton (Kate Middleton), vojvotkinja od Kembridža, koja se udala za princa Vilijama (William) i na svet donela malog budućeg prestolonaslednika, uvek je pred očima javnosti. Njen stil je veoma otmen, odmeren i šik. Ugledajte se na nju tako što će u vašem garderoberu biti mnogo uzanih, a opet prefinjenih haljina, pantalona i sakoa, cipela sa visokom štiklom i šik šešira.

slika5.jpg Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Kejt Midlton

Tilda Svinton (Tilda Swinton) je britanska glumica. Iako ne zrači ženstvenošću, ona zrači otmenim i veoma dobrim modnim stilom. Ona dokazuje da žena bez obzira na godine može da izgleda veoma šik. Ona preferira dvopolan stil, koji se ogleda u kombinovanju muške i ženske garderobe. Tilda je u svakom slučaju modna ikona i ispiriše mnoge žene širom sveta.

slika6.jpg Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Tilda Svinton

Ferni Koton (Fearne Cotton) je britanska voditeljka i modna ispiracija mnogih devojaka i žena. Njen stil obeležavaju patike koje obožava da nosi. Ne bojte se da ih ukombinujete sa bilo kakvom garderobom. U kombinaciji čak i sa otmenom garderobom, patike će celokupnom izgledu dati zanimljiv i otkačen stil.

slika7.jpg Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Ferni Koton

Rita Ora (Rita Ora) je devojka božanstvenog glasa i fantastičnog stasa koji je osvojio Roberta Kardašijana (Robert Kardashian). Ugledajte se na njen stil tako što ćete birati garderobu jarkih boja i neobičnog dezena. Iscepane farmerice, džins šorcevi, široke majice, kape, kao i mnoštvo nakita treba da dominiraju vašim garderoberom ukoliko želite da se ugledate na Ritu.

slika8.jpg Britanske modne ikone na koje bi trebalo da se ugledamo

Rita Ora

Izvor fotografija:  fashion.allwomenstalk.com


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments