5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Bilo da ste negde pored obale, ili u gradu, legendarne Timberland brodarice su savršena obuća za slobodno vreme.

Muški modeli iz linije Tidelands majstorski su izrađeni od premijum štavljene kože, garantovanog kvaliteta, kako bi se obezbedila maksimalna udobnost. Karakterišu ih klasični brodarski štepani rub i ručno šivena konstrukcija mokasine. Krajnji izgled upotpunjen je bojenim pertlama od sirove kože i praktičnim, neklizajućim, belim đonom od reciklirane gume. Timberlandovi dizajenri su jarkim bojama prevrnute i krupnozrne kože od kojih su ovi klasični modeli izrađeni, novoj kolekciji podarili večito leto.

Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 3 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 4 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 8 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 1 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto!

Ženski modeli iz linije Camden Falls imaju isti prepoznatljivi nautički dizajn, i izrađene su od premium prevrnute kože u klasičnoj mornarko plavoj nijansi, kao i u mekim, ženstvenim tonovima. Za malo ozbiljnija stilska rešenja, klasični crni i braon modeli od krupnozrne kože ističu se u inače dominatnoj pastelno plavoj kolekciji.

Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 2 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 5 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 6 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 12 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 9 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto!

Tidelands i Camden Falls brodarice imaju Ortholite antibakterijske uloške od ultra prozračne pene što znači da se bezbrižno mogu nositi na bosu nogu u svakoj prilici. Timebrland brodarice nazuvaju se lako, i odlično izgledaju u kombinaciji sa letnjim teksasom, ili u šetnji pored obale u odeći za plažu. On ih nosi i uveče, uz debeli kardigan i na podvrnute nogavice platnenih pantalona, dok ih ona nosi na suknja-pantalone od šifona i mornarički prugasti džemper. Od sezone proleće-leto 2017, Tidlenads i Camden Falls brodarice se izrađuju sa SensorFlex đonovima. Zahvaljujući novoj SensorFlex tehnologiji, predstavljaju savremenu evoluciju klasičnih brodarica; reč je o sistemu udobnosti koji pruža aktivnu potporu i dinamičku savitljivost. SensorFlex™ omogućava kretanje po najneravnijem i najgrubljem terenu.

Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 11 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto! Brodarice Sve što ti je potrebno za večito leto 7 Brodarice: Sve što ti je potrebno za večito leto!

Rešite se frenetične žurbe ovog leta, navucite par svetloplavih Timberland bordarica iz ovogodišnje kolekcije i uživajte u sunci i jedinstven om osećaju koji pruža ovaj par obuće.

Odabrane modele možete kupiti u TIMBERLAND radnjama u Beogradu – Rajićeva shopping center, Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 5.

Editors choice