Novi muzički spot popularnog pevača sadrži sve ono što Bruno Mars (Bruno Mars) jeste. Stilizovan majicom i lancima, zajedno sa svojim bendom debituje uz svoju najnoviju melodiju. Prostor i publika odaju skromnu i intimnu atmosferu. Ne izgleda kao da je Bruno na koncertu, već kao da zabavlja društvo na privatnoj zabavi. S obzirom da je najavljen novi album, radi punom parom, ali dok se relaksira, vreme provodi kao i svaki drugi čovek, zabavljajući se sa prijateljima uz Jack Daniels.

Slika 256 Bruno Mars u novom spotu

Popularni solo muzičar Bruno Mars

Kada govorimo o “Locked Out Of Heaven”, bilo da je u pitanju pesma ili spot, možemo reći da je u retro stilu. Pesma podseća na rane radove grupe Police, a spot nas vraća još malo dalje. Odeća i zamućeni TV efekat videa mogu nas navesti da pomislimo da je Bruno Mars sa svojim prijateljima na žurci iz sedamdesetih godina… Sve dok se u kadru ne pojavi Akai MPC.
Pesma “Locked Out Of Heaven” je najava za “Unorthodox Jukebox”. The Mark Ronson i The Smeezingtons, Marsova produkcijska grupa, producirali su i ovaj singl. Premijerno je bio prikazan prvog oktobra. Ove nedelje pesma je na listi Hot 100 zauzela 34. mesto.
Sticajem okolnosti, pesma “Your Body” Kristine Agilere (Christina Aguilera) bila je na istoj poziciji kao i hit Bruna Marsa, dok je kasnije spala na 64. poziciju. Nadamo se da Bruna ne čeka isti pad popularnosti.

Izvor fotografija: thecomet.com, loversbrunomars.com.br


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments