Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Gde vode putevi kulture osim na manifestaciju Budi Coolturan koja se 2018. godine održava 20. i 21. oktobra. Prethodne godine se na ovom događaju govorilo o tome Gde se krije kultura u Srbiji i ona je konačno pronađena. Sada smo otišli korak dalje.

Konferencija Budi Coolturan se i ove godine bavi promocijom muzičke, filmske, likovne i književne umetnosti putem panel diskusija i predavanja. Studenti Fakulteta organizacionih nauka, članovi studentskog udruženja ESTIEM, organizuju ovaj projekat osmi put, kako bi upoznali svoje kolege sa menadžmentom u kulturi i njegovom važnošću.

Budi Coolturan 2018. započinje umetničkim festivalom 13. oktobra, koji je uveden od ove godine. Svi posetioci će biti u prilici se opredele da li žele da porazgovaraju sa svojim omiljenim glumcima, slušaju svoje najdraže muzičare ili da se dive slikarima koji će pred njima stvarati, a mogu iskusiti i od svega po malo. Svečano otvaranje festivala je namenjeno svim obožavaocima kulture i predstavlja samo uvod za predstojeće diskusije.

 Budi Coolturan 2018: Konferencija koju ne smeš da propustiš!

Tradicionalni deo projekta, koji se održava 20. i 21. oktobra, dvodnevni je seminar o položaju kulture u Srbiji, posebno kod mladih, i kako približiti umetnost ljudima i učiniti je svakodnevicom. Viktor Savić, Kiki Lesandrić, Goran Tadić i Zoran Cvijanović su samo neka od imena prošlogodišnjih predavača. Ove godine njihovi naslednici su Lane Gutović, Jovo Bakić, Marina Ćosić, Vukašin Marković i mnogi drugi, koji će biti u prilici da edukuju studente o svojim poslovima i raskršćima na koja su nailazili u svojim karijerama.

Budi Coolturan 2018. će se od prethodnih razlikovati i po novom delu projekta, pod nazivom Predstavi svoju ideju, gde će kreativni preduzetnici moći da iskažu svoje talente i dobiju savete stručnjaka kako da svoje ideje unaprede.

Trenutno jedini seminar o menadžmentu u kulturi, koji je posetilo do sada više hiljada studenata, poznat je kao jedan od najlepših studentskih projekata. Želja za upoznavanjem kulture, načina promovisanja umetnosti u medijima, kao i mehanizama u menadžentu u kulturi je dovoljan i neophodan uslov za prijavu za Budi Coolturan 2018. Poruka za one koji su već učestvovali na ovoj manifestaciji i za one koji prvi put sada čuju za nju je: Budi Coolturan.

 Budi Coolturan 2018: Konferencija koju ne smeš da propustiš!

Editors choice