Obično o svojoj kosi mislimo samo kada smo “na suvom”, kada idemo na posao, fakultet, izlazimo u grad… Ali, čekajte, šta je sa frizurama za plažu? Kako to mislite – nebitno je? Jeste da dosta vremena provodimo u vodi, ali to ne znači da treba da ostavimo kosu eto samo tako da se osuši i ostane slepljena i slana. Zato, ako već svakodnevno želite da budete maksimalno doterane, ne zaobilazite ovu potrebu ni kada ste na odmoru, u kupaćem kostimu, na plaži. Evo kako na lak, ali neodoljivi način možete stilizovati svoju kosu za tu priliku.

Bandana marama je uvek sjajan način da “začinite” svoj stajling, pa je tako možete upotrebiti i kada je reč o frizuri za plažu. Mramu možete bukvalno koristiti umesto gumice za kosu pa njome ukrasiti punđe, pletenice ili rep, a možete je nositi i “klasično”, kao traku za kosu.

marama1 Budi kraljica plaže uz ove neodoljive frizure

Najlakši način da namestite kosu, a da ona pritom ima nekog smisla jeste upravo pletenica. Još i ako je pomalo neuredna… Savršeno! Osim toga, kada raspletete kosu dobijate one savršene beach talase koji će vam obezbediti sjajnu frizuru za večernji izlazak.

kika1 Budi kraljica plaže uz ove neodoljive frizure
Comments