Gde god da krenem, zna se: stan se nikako ne napušta bez nekoliko kapi omiljenog parfema! Neke devojke možda vole da svoj izgled “začine” upadljivim nakitom, zanimljivom frizurom ili efektnom tašnom, ali “final touch” svake moje kombinacije upravo je parfem. Jer, znate kako kažu: “Žena bez parfema je žena bez budućnosti!”

sve za lepotu11 Budi nezaboravna: Sa ovim parfemom nikoga nećeš ostaviti ravnodušnim!

Ali, postoji ovde jedan problem. Savršeni parfem je tako teško pronaći! Lično, volim da imam parfem koji mogu nositi u svim prilikama – i tokom dana i tokom večeri; parfem koji će mi dati potrebno samopouzdanje za važan poslovni sastanak; parfem koji će me učiniti zavodljivom i zanosnom kada izađem sa njim; parfem koji će me podstaći da budem vesela i razigrana kada izađem u grad.

Mislite da tražim mnogo? Pa, i ja sam mislila dok nisam isprobala najnoviji AVON LIFE PARFEM koji je za Avon ekskluzivno kreirao poznati dizajner Kenzo Takada. Ovaj luksuzni cvetni miris zaista inspiriše da život živite punim plućima i uživate u svakom trenutku, a to je baš ono što sam tako dugo tražila!

avon life 2 Budi nezaboravna: Sa ovim parfemom nikoga nećeš ostaviti ravnodušnim!
Comments