Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ako ste čuli za Beu Akerlund, onda znate da je u pitanju jedna od najpoznatijih stilistkinja i kostimografkinja na svetu, koja je radila sa Madonom, Bijonse, Lejdi Gagom, Rijanom, i mnogim drugim zvezdama. Kombinacija njenog prepoznatljivog stila i IKEA funkcionalnosti uneće dašak mode u tvoj enterijer. Uz veliki stakleni šešir, jastuk u obliku usana ili 3D varijantu ruku,lako ćeš svom domu dati lični pečat. Neobične predmete iz limitirane OMEDELBAR kolekcije možete pronaći u robnoj kući IKEA Beograd od 23. marta.

PH148561 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

PH148582 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA
OMEDELBAR kolekcija slavi individualnost i kreativnost, koja odiše Beinom ličnom mantrom “Budi ono što jesi”. Ekskluzivna spavaća soba ili garderoba velike svetske zvezde, uz OMEDELBAR je sve moguće. Osim crvene boje i pruga, kolekciju odlikuje igranje dimenzijama – poput pretvaranja džepnog u veliki zidni sat i ogledalca za šminku velikih dimenzija.
Kako bi “bio ono što zaista jesi”, kako kolekcije poručuje, prihvati sebe baš onakvim kakav si, bez obzira na to šta svet misli. Budi jedinstven i kreativan – baš kakva je i OMEDELBAR kolekcija.

PH148553 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

Oslobodi svoje pravo ja uz neobične proizvode iz OMEDELBAR kolekcije. Jastuci u obliku usana, modno stilizovana posteljina, pa čak i kruna, za sve one koje se osećaju kao prave kraljice! Tu je i neizostavni, uveliko popularan šešir Alise u Zemlji čuda, kome je Bea udahnula novi život pretvarajući ga u vazu koju možeš ispuniti stvarima za kupatilo. Takođe, praktični OMEDELBAR kutije će ti pomoći u odlaganju zimskih stvari i pripremi za proleće, dok će ti OMEDELBAR stolica omogućiti da se udobno smestiš u svoj omiljeni kutak.

PH148585 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA
Saznaj više o novoj, inovativnoj saradnji i drugim proizvodima koji će vas inspirisati tokom predstojećeg proleća na linku.

PH148588 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice