Ako ste čuli za Beu Akerlund, onda znate da je u pitanju jedna od najpoznatijih stilistkinja i kostimografkinja na svetu, koja je radila sa Madonom, Bijonse, Lejdi Gagom, Rijanom, i mnogim drugim zvezdama. Kombinacija njenog prepoznatljivog stila i IKEA funkcionalnosti uneće dašak mode u tvoj enterijer. Uz veliki stakleni šešir, jastuk u obliku usana ili 3D varijantu ruku,lako ćeš svom domu dati lični pečat. Neobične predmete iz limitirane OMEDELBAR kolekcije možete pronaći u robnoj kući IKEA Beograd od 23. marta.

PH148561 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

PH148582 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA
OMEDELBAR kolekcija slavi individualnost i kreativnost, koja odiše Beinom ličnom mantrom “Budi ono što jesi”. Ekskluzivna spavaća soba ili garderoba velike svetske zvezde, uz OMEDELBAR je sve moguće. Osim crvene boje i pruga, kolekciju odlikuje igranje dimenzijama – poput pretvaranja džepnog u veliki zidni sat i ogledalca za šminku velikih dimenzija.
Kako bi “bio ono što zaista jesi”, kako kolekcije poručuje, prihvati sebe baš onakvim kakav si, bez obzira na to šta svet misli. Budi jedinstven i kreativan – baš kakva je i OMEDELBAR kolekcija.

PH148553 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

Oslobodi svoje pravo ja uz neobične proizvode iz OMEDELBAR kolekcije. Jastuci u obliku usana, modno stilizovana posteljina, pa čak i kruna, za sve one koje se osećaju kao prave kraljice! Tu je i neizostavni, uveliko popularan šešir Alise u Zemlji čuda, kome je Bea udahnula novi život pretvarajući ga u vazu koju možeš ispuniti stvarima za kupatilo. Takođe, praktični OMEDELBAR kutije će ti pomoći u odlaganju zimskih stvari i pripremi za proleće, dok će ti OMEDELBAR stolica omogućiti da se udobno smestiš u svoj omiljeni kutak.

PH148585 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA
Saznaj više o novoj, inovativnoj saradnji i drugim proizvodima koji će vas inspirisati tokom predstojećeg proleća na linku.

PH148588 Budi ono što jesi  Nova, limitirana kolekcija OMEDELBAR u robnoj kući IKEA

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments