Brendovi su sastavni deo svakodnevnog života. Ali, neki od njih prevazilaze svoju kategoriju i postaju deo popularne kulture. Zato ih nazivamo ikonama, originalima odnosno brendovima koji prevazilaze brend, jer u sebi bitno vezuju emotivnu dimenziju, pa je preciznije okarakterisati ih kao brendove koje volimo i koji nam postaju bliski kao članovi porodice.

U nameri da otkrijemo šta je to što razlikuje obične brendove od brenda – ikona, ispitujući brend broj 1 kada je u pitanju nega kože muškarca, krenuli smo od linije NIVEA MEN ORIGINAL koja pruža kvalitetnu negu za svačiji ukus i zadovoljava i najspecifičnije potrebe savremenog muškarca. Muškarci veruju proizvodima iz NIVEA MEN plave linije jer brine o njima već preko 30 godina i pruža im sve što je potrebno za svakodnevnu negu.

Pripremite se za uzbudljivu avanturu u kojoj će se pokazati da je priča o NIVEA MEN Original proizvodima zapravo priča o muškarcu koji je originalan, svoj i koji zna da sve počinje sa njim.

Vaše originalno rešenje za negu posle brijanja

Muškarci se tokom života obriju oko 20.000 puta i vrlo je važno odabrati odgovarajuće proizvode za brijanje i negu nakon brijanja. NIVEA MEN Original linija sadrži niz hidratantnih proizvoda koji neguju suvu i osetljivu kožu i pružaju joj adekvatnu negu. NIVEA MEN Original balsam posle brijanja je osnovni proizvod iz linije, a ujedno i prvi proizvod te vrste na tržištu. To su proizvodi kojima će muškarci ostati verni celog života, pa zato zaslužuju epitet ikone. Novost u liniji Original je losion posle brijanja koji svojom novom formulacijom sa vitaminom E i aloa verom hidrira kožu i pruža joj adekvatnu zaštitu. Ako želite jednostavnu negu, bez velike gužve na polici u kupatilu, potražite saveznike upravo u ovim NIVEA MEN Original proizvodima.

NIVEA MEN Original losion posle brijanja

Uživajte u umirujućem osećaju koji vam može pružiti samo novi NIVEA MEN Original losion za posle brijanja!  Hidrira kožu i sprečava isušivanje, te štiti lice od iritacija izazvanih svakodnevnim brijanjem. Prijatnog je mirisa koji će učiniti vašu kožu svežom i mirišljavom tokom celog dana.

gdgg Budi originalan budi svoj uz Nivea Men Original

NIVEA MEN Original losion posle brijanja

NIVEA MEN Original balsam posle brijanja

Umirujući osećaj koji pružaju samo proizvodi iz Original linije. Obogaćen specijalnim hidratantnim sastojcima, vitamin E i aloe vera, Original balsam za posle brijanja čini kožu muškarca negovanom i glatkom pružajući joj osećaj prijatnosti. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

fgfhg Budi originalan budi svoj uz Nivea Men Original

NIVEA MEN Original balsam posle brijanja

NIVEA MEN Original gel za glatko brijanje

Osvežavajući gel za brijanje sa vitaminima, aloe vera i aktivnim hidratantnim sastojcima  pomaže u prevenciji isušivanja kože lica. Probajte napredno brijanje uz Ultra Glide (TM) tehnologiju. Temeljno brijanje za kožu koja je negovana, meka i nežna.

Untitled 14 Budi originalan budi svoj uz Nivea Men Original

NIVEA MEN Original gel za glatko brijanje

NIVEA MEN Original pena za brijanje

Bogata pena za brijanje sa vitaminima, aloe vera i aktivnim hidratantnim sastojcima pomaže u sprečavaju isušivanja kože lica. Probaj napredno brijanje uz Ultra Glide (TM) tehnologiju. Temeljno brijanje za kožu koja je negovana, meka i nežna.
 Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

hhh Budi originalan budi svoj uz Nivea Men Original

NIVEA MEN Original pena za brijanje

NIVEA MEN Original intenzivna hidratantna krema za lice

Bogata hidratantna formulacija sa vitaminom E, vitaminom H i UV filterima trenutno ublažava isušenost i napetost kože. Pruža intenzivnu dugotrajnu hidrataciju i negu. Koža je dubinski negovana i izgleda gipko i glatko. Ne ostavlja masan osećaj nakon nanošenja.

NIVEA MEN Originals IntensiveFeuchtigkeitscreme 88812 DE H100 300dpi Budi originalan budi svoj uz Nivea Men Original

NIVEA MEN Original intenzivna hidratantna krema za lice

 

Comments