Kada ne znate šta danas da obučete za posao, mala crna haljina je uvek kec iz rukava. Kada idete na popodnevnu kafu sa drugaricama mala crna haljina vam prva padne pod ruku. Kada se spremate za žurku mala crna haljina “viče” iz ormara.

Jednostavno ne postoji prilika kada mala crna haljina nije prava prilika!

Zato smo se mi ove nedelje odlučili da upravo ovaj model haljine bude naš izbor kako bi se osećali i moderno i komotno u nečemu što volimo i sigurno imamo u ormaru. Nekada vam se neki trend jako dopadne a onda shvatite da morate sate i dane da provedete tražeći odevne komade po radnjama u gradu, a mala crna hljina vas sigurno uvek stroljivo čeka u vašem garderoberu.

Kako bi ovu kombinaciju učinili pogodnom za prolećne dane odlučili smo da je osvežimo pojedinim detaljima ali držali smo se crne kao baze celog autfita. Posetili smo radnje Fashion Comany- a kako bismo za vas pronašli idealne komade koji bi činili ovu kombinaciju i vama tako olkašali posao.

Glavni komad naše kombinacije je podrazumeva se mala crna haljina brenda Calvin Klein, u ovom slučaju u bukvalnom smislu reči mala jer je kratka i jednostavna. Dugi rukavi a kratka dužina daju odličan kontrast, tako da i ono koliko vam otkriva noge savršena je doza da biste bile izazovne a opet elegantne i moderne, bez preterivanja. Ono što ovu haljinu čini posebno zanimljivom jeste karner koji je čini i romantičnom.

Haljina i marama Budite IZAZOVNE u maloj crnoj haljini

Iako je mala crna haljina bezvremenski model koji je dovoljan sam po sebi, ovoga puta poželeli smo da je ukrasimo maramom zanimljivih boja brenda GuessKombinacija neboplave, krem i crne odličan je spoj na jednoj marami koju možete ležerno obaviti oko vrata ili ukrstiti, ili pak vezati u čvor pa okrenuti na stranu. Brojni su načini kako da maramom ukrasite jednobojnu haljinu, a možete je čak i vezati oko glave kao traku za kosu.

Comments