Poslovni autfiti ne moraju uvek da podrazumevaju neke stroge forme odela i kompleta, da uvek budu jednobojni ili u određenoj boji, ukoliko to naravno politika poslovanja jedino ne propisuje kao obavezno. Često postoji zabluda da neki komadi, poput teksas košulja, farmerki ili nečega drugog, ne mogu da se nose tokom jednog poslovnog dana, ali to nikako nije istina. I kada se stilizuješ neočekivano za posao možeš da izgledaš veoma lepo i tako da zaseniš svoju profesionalnu okolinu, a evo i nekih predloga koje za tebe izdvajamo ukoliko sebe smatraš modernom, savremenom devojkom.

Poslovna haljina

Da, mala, crna haljina je uvek najbolje rešenje. Ali ne moraju uvek da je prate i crne salonke, isto takva torba… Možeš ceo izgled da učiniš atraktivnijim samo uz jedan par zanimljivih potpetica koje će učiniti da izgledaš lepše i zanosnije u toku jednog dana. A, ako ipak želiš nešto “smireniji” izgled svojih cipela, onda izaberi jednu svedenu haljinu u upečatljivoj boji i tvoj posao je sasvim dobro urađen.

business outifits 10 #BusinessOutfits: Kako da se stilizuješ i sve zaseniš?business outifits 8 #BusinessOutfits: Kako da se stilizuješ i sve zaseniš?

Poslovno odelo

Ne mora to uvek da bude odelo. Izmešaj pantalone koje imaš uz sasvim drugačiji sako, neku bluzicu ili majicu uz sve to i izgledaćeš savršeno. Osim toga, možeš uvek da iskoristiš trik kao kod crne haljine i iskombinuješ ga uz neku zanimljivu obuću, poput metalik potpetica, sa možda čak i nekim šljokičavim “momentom”.

business outifits 1 #BusinessOutfits: Kako da se stilizuješ i sve zaseniš?

Džins za posao

Savremeno doba je dovelo do toga da se džins i te kako nosi na poslu, s tim što naravno uvek moraš da vodiš računa o prilikama koje se tog dana dešavaju, jer nekada kada su ozbiljniji sastanci džins možda nije prikadan. Ali, kada dan to dozvoljava, farmerke uz neku zanimljivu košulju, uz teksas košulju i nešto duži sako, biće jedan od izbora koji će ti dati odličan poslovno – ležerni izgled koji će se sasvi sigurno svima dopasti.

business outifits 6 #BusinessOutfits: Kako da se stilizuješ i sve zaseniš? business outifits 9 #BusinessOutfits: Kako da se stilizuješ i sve zaseniš?
Comments