Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Zanemarićemo činjenicu da je vreme ovih dana u PMS-u (maju, šta ti je?!) – činjenica je da nam je leto blizu, a sa rafova i vešalica u omiljenim radnjama uveliko nam mašu nove kolekcije. Dakle, svi su znaci da je vreme da počnemo da se pripremamo za leto, makar u modnom smislu (iako nije naodmet da se posvetimo i fizičkom izgledu – na vreme!) a zna se šta nam leti predstavlja najveći problem kada je reč o odeći – odeća za posao! Možda imaš tu sreću da radiš u kreativnoj industriji gde nešto poput striktnih pravila oblačenja ne postoji, ali sve i da je tako, kultura ti nalaže da ipak treba da budeš ukusno odevena, naročito ukoliko si u komunikaciji sa klijentima, pa te s vremena na vreme može iznenaditi i poneki sastanak. Sve u svemu, bilo kako bilo, ukoliko ovog leta želiš da podigneš svoj poslovni stil na viši nivo, pred tobom je lista ključnih komada koji su ti neophodni!

Laneni sako

Posao često znači bezbroj sastanaka, a kako sastanci obično podrazumevaju nešto formalniji stil, ključni komad broj jedan je sako. S obzirom na to da je leto i da je jako toplo (makar to očekujemo), odlična varijanta može da bude laneni sako koji je prijatan i lagan, a i dalje jednako formalan, i koji se odlično nosi uz džins, lanene pantalone i slične basic komade.

Prugasta košulja

Košulja jer posao, pruge jer leto. Proverena i toliko puta dokazana uspešna formula! Ukoliko odabereš pamučne ili lanene modele, neće ti biti vruće u njima, a izgledaćeš super stajliš! Savet plus – dodaj mnoštvo diskretnih ogrlica i košulju nosi uz uzane farmerke poput tunike ili uvučenu u pantalone visokog struka!

Nude torba

Tipične torbe za posao su uglavnom crne, teget, generalno tamne. Zašto? Nema razloga za to! Ove sezone se odluči za omiljenu nude nijansu koja će samim tim osvežiti svaki stajling i odlično se uklopiti uz letnju paletu boja. 

View this post on Instagram

Googling beach holidays (actually tho).

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Editors choice