Kompanija C&A predstavila je svoju zimsku kolekciju i modne trendove za predstojeću prazniču sezonu. Novinarima i poznatim gostima su u prodavnici C&A u Tržnom centru Ušće predstavljene ideje koje je brend pripremio u svojoj zimskoj kolekciji 2014/2015. Takođe, promovisane su i ideje za prigodne novogodišnje i božićne poklone za vaše najdraže.

CA 1 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 2 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 4 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno

Goste je pozdravio voditelj Zoran Kesić, a kolekciju je predstavila marketing menadžerka C&A za Srbiju i Hrvatsku, Renela Ružić. Medju specijanim gostima bili su televizijski voditelj Vladimir Đorđević i glumica Iva Štrljić, kao i druge poznate ličnosti.

CA 3 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 6 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno

„Prazničnom kolekcijom C&A dominiraju modeli sa šljokicama, ili s čipkom, ili od buklea. Tu su i elegantno svedene toalete, svilene bluze, zatim leptir-mašne, svečane bele košulje, tople rukavice i razne druge sitnice zgodne za poklanjanje najmilijima: kaiševi, udobne pidžame za decu i odrasle, šalovi, čipkane ešarpe i još mnogo toga. U našoj širokoj ponudi brižljivo su ukomponovani komadi garderobe za žene, muškarce i decu, posebno dizajnirani da odgovore svim ukusima i prilikama u vreme praznika.“ – istaknula je Renela Ružić, marketing menadžerka C&A za Srbiju i Hrvatsku.

C&A se nije ograničio samo na odeću, tako da je predstavio i asesoar pogodan za sve one koji žele da svoje praznične odevne kombinacije upotpune šik detaljima, ili pak da njima obraduju svoje najbliže.

CA 12 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 11 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 8 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno CA 10 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno

Kompanija C&A već dugi niz godina poznata je po kvalitetu, savremenom dizajnu, ali i pristupačnim cenama, tako da će u širokoj ponudi svako sigurno pronaći nešto u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

ca1 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno ca2 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno ca3 C&A: Božić je lepši kad smo zajedno

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova poziva sve da dođu i iz njegovih prodavnica ponesu deo prazničnog duha. Jer, praznici su lepši kada smo zajedno!

Comments