Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Poznate rijaliti zvezde i sestre, Kim Kardašijan i Kajli Džener, jesu devojke koje defintivno postavljaju trendove! Ako one nešto proglase “IN”, to onda mora da bude IN, a ako su nekom trendu “presudile”, onda bi nam bolje bilo da to i same uradimo. Mislim, ako smo/ste fanatici.

No, ponekad i sestre Kardašijan-Džener omanu, ne budu inovativne, već se priklanjaju nečemu što je, zaboga, postalo trend i bez njihovog “aminovanja”. Trenutno, u pitanju je mega popularna nijansa Millennial Pink koja je svoj uticaj i prilično jak utisak ostavila i na poznate sestre. Ne samo da su ovu nijansu one uključile u dekoraciju svojih domova i bogaćenju garderobera, već su specifičnu nijansu roze boje rešile da podignu na viši nivo tako što će je uključiti i u svoju makeup rutinu. Dakle, nimalo inovativno, ali ovo je svakako znak da, ako volimo ovu boju, na dobrom smo putu da postanemo trendseterke poput klana Kardašijan-Džener. Ono, znamo šta valja!

Ipak, sestre imaju svoje načine kako da iz svega izvuku korist. Možda nisu one osmislile ovu trendi boju, ali zato jesu osmislile način kako da od nje zarade i stvore svojevrsni brend. Kako? Odgovor se nalazi na ovoj fotografiji.

Editors choice