Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Crno-beli editorijal pod nazivom “Suit Yourself” podseća muškarce na moć odela, a daje i predloge kako nositi različite modele, zavisno od prilike. Fotografije potpisuje Hedi Sliman (Hedi Slimane), a model koji je pozirao na ovom editorijalu  je Kejleb Trent (Caleb Trent).

Suit Yourself e1307990372788 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 2 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 3 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 4 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 5 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 6 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 7 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 8 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 9 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 10 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 11 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 12 Caleb Trent za Man About Town
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice