Autorka hita Havana (ooh na-na) glumiće u novom filmu Amazonove produkcije koji nam dolazi 3. septembra ove godine. Mi smo pogledali trejler i možemo da ga opišemo samo jednom rečju – magija!

Priča nam je već poznata, ali nemamo ništa protiv da je čujemo još jednom. Pogotovo zato što je ovog puta Pepeljuga zamenila miševe singericom – ali i dalje ne može da ode na bal. U ovoj verziji Pepeljuge, ona je krojačica, a umesto kume dobre vila, ima kuma, koga glumi Billy Porter. On i dalje izvodi bibidi-bobidi-bu magiju, samo bez ogromne plave haljine i magičnog štapa. “Da li želiš da ideš na bal”, pitao je Porterov lik Camilu. “Da, baš sam pre dva minuta plakala i pevala o tome”, otkriva Pepeljuga koja će i u ovoj verziji pokazati izuzetne vokalne sposobnosti (čitaj: pevaće).

View this post on Instagram

 

A post shared by Public (@publicfr)

Billy Porter izjavio je da dobra vila u ovoj priči neće imati pol. “Kada sam bio na snimanju prošle nedelje odjednom sam shvatio koliko je važno to što sam dobio ulogu dobre vile” -objašnjava on, i dodaje “Magija nema pol. Ovo je klasična bajka za novu generaciju. Mislim da je nova generacija zaista spremna. Deca su spremna. Odrasli su ti koji koče stvari.”

Pepeljuga u Amazonovoj priči mašta o tome da postane modna dizajnerka, ali ne može da otvori svoj novi studio. Ipak, kada se njen dobri… kum (?) pojavi, čini joj se kao da je na korak od toga da joj se snovi ostvare. Naravno, ona i u ovoj verziji ima zlu maćehu, i ovog puta je igra glumica Idina Menzel, koja je dala glas Elsi u prvom i drugom delu filma “Frozen”. Uloga princa kojem je suđeno da pronađe njenu cipelicu pripala je Nicholasu Galitzinu, ne baš toliko poznatom glumcu.

Comments