Majorka: Mesto na kojem je pre nešto više od 40 godina CAMPER rođen i gde se još uvek nalazi kreativna baza kompanije. Ovo raznoliko mediteransko ostrvo je, bez sumnje, uticalo na jedinstvenu suštinu brenda i gde je kreativni direktor Romen Kremer, našao inspiraciju za kolekciju proleće/leto 2016. Od živopisnih sela, kristalno čistog mora i vegetacije do vodenih parkova i suvenira, kolekcija odražava lično tumačenje raznolikosti koje postoji u ovom Balearskom igralištu. Obimnijom paletom boja i bogatom mešavinom materijala, dizajn se fokusira na bestežinsko stanje i koncept koji prenosi slobodu leta.

Camper SS2016 Dub Women 2 CAMPER predstavio novu kolekciju za proleće/leto 2016. Camper SS2016 Dub Women CAMPER predstavio novu kolekciju za proleće/leto 2016.

Slikovito selo DEIA na Majorki poslužilo je kao inspiracija za opušten ali savremeni pristup za liniju Camper’s New Natural i uvodi nas u pretkolekciju. Zemljani tonovi pejzaža sa bljeskovima živih boja su pretočeni u opuštene tople palete koje se koriste u kombinaciji sa sezonskim teksturama i prirodnim materijalima kao što su lan i pluta. Dub je novi uniseks izbor ove sezone. Pojavljuje se kroz celu kolekciju i ponuđen je u verzijama sa pertlama, na navlačenje i kao čizma do zgloba. Dub ima dvoslojni đon predstavljajući ostrvo i njegovog manjeg komšiju Menorcu. Bowie se ponovo pojavljuje i ove sezone kao napredna mokasina za žene, koju karakteriše gornji deo sa plutom i gumeni đon. Deia za muškarce je takođe sa plutom na gornjem delu koji je suprotnost klasičnoj derbi inspiraciji. Karolina, nova srednja štikla za žene je inspirisana retro papučom, unapređena izborom razigranih boja i neočekivanom primenom somota za leto.

Plaže ES TRENC se smatraju draguljem Majorke. Morska vegetacija i transparentne nijanse mora inspirisale su ovaj deo kolekcije. Neke veoma jednostavne reference su ovde uključene i prenesene na minimalistički trend dizajna. Isamu je jednostavna, savremena platforma, zasnovana na ideji o cipeli oblikovanoj iz jednog komada. Rezultat je izvajana klompa sa zaobljenim ivicama i visokom platformom. Beluga je reinterpretirana za letnju sezonu sa redifinisanim prednjim delom i sa novom besprekornom površinom. Klininčke laboratorijske papuče inspirišu minimiziranje. Mateo za muškarce je New Natural hibrid cipela, koja kombinuje minimalistički smart uppers sa sportskim đonom. Marta je duplikat za žene. Lea je pametniji izbor pete/stikle za žene sa opcijom navlačenja ili sa sling kopčom pozadi.

Camper SS2016 Kobarah Women 2 CAMPER predstavio novu kolekciju za proleće/leto 2016. Camper SS2016 Kobarah Women CAMPER predstavio novu kolekciju za proleće/leto 2016. Camper SS2016 Isamu Women 2 CAMPER predstavio novu kolekciju za proleće/leto 2016.

Kolekcija se zavšava linijom ARELLUF. To je kombinacija dve različite lokacije na Majorki: Arenal, sa grafičkom arhitekturom iz 70-tih i Magaluf, epicentar razigranog turizma. Suveniri i igračke za naduvavanje su korišćene kao vidljiva inspiracija za kreiranje laganih cipela sa neobičnim siuletama i velikim obimima. Karolina za žene je transformisana u sandalu sa istom stiklom inspirisanom retro 70-tim. Fiss od prošle zime se pretvorila u savršeno lako nosivu letnju cipelu sa materijalima visoke tehnologije koje imitiraju neopren.

Kolekciju proleće/leto 2016. možete kupiti u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazije 31, kao i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Comments