Ove godine Vichy predstavlja revolucionaran proizvod za zaštitu osetljive kože od sunca: novi nevidljivi hidratantni sprej SPF 30 i SPF 50 štiti diskretno, ali efikasno i osetljivoj koži tela pruža dugotrajnu hidrataciju. Hidratantna i lagana tekstura koži daje istinski osećaj prijatnosti i svežine, upija se u trenu, vodootporna je i nanosi se lako i brzo. Recite NE isušivanju i DA osećaju prijatnosti, svežine i blistavoj i ujednačenoj preplanulosti uz novi Vichy nevidljivi hidratantni sprej!

CAPITAL SOLEIL PLV Horiz V PACK SPRAY Capital Soleil: Novi nevidljivi hidratantni sprej

Istraživanja pokazuju da sunčevi zraci zbog povećanog prolaska kroz atmosferu Zemlje imaju sve jači efekat na kožu. Kada govorimo o dugim UVA zracima posebno možemo uočiti niz štetnih efekata: prodiru dublje u kožu, deluju na gotovo 1,000 od 28,000 gena koliko ih sadrže ćelije kože, pa se smatraju prvim neprijateljima lepog izgleda. Kratkoročno deluju na oksidaciju melanina na površini kože što dovodi do tamnog i sivkastog izgleda. Srednjeročno narušavaju ćelijsku diferencijaciju, a posledica toga je hrapava i nepravilna površina kože. Dugoročno su dermis i epidermis izloženi fotostarenju, a posledica toga su tamne fleke, bore i gubitak čvrstine. U uverenju da proizvod za zaštitu od sunca nije isključivo primerena fotozaštita već i nega koja deluje u saradnji sa kožom, Vichy je iskoristio svoje znanje i ekspertizu i razvio efikasne teksture koje štite, neguju i dugoročno čine kožu idealnom. Visoka zaštita kože od sunca dugo je bila rezultat kompromisa kad je osetljiva koža u pitanju.

Tako je svežina pri nanošenju bez ostavljanja tragova kod preparata tipa nevidljivih “maglica” do sada bila nedostižna: previše su isušivale kožu i sadržale miris koji je u sebi imao alkohol. Kako bi se izbegao neprijatan osećaj ili ispucalost kože, Vichy je sebi postavio izazov – formulisati nevidljivu, jednostavnu i svežu zaštitu nežnog mirisa primerenu osetljivoj koži tela.

Novi nevidljivi hidratantni sprej dostupan sa SPF 30 i SPF 50 zaštitom pruža osvežavajuću i efikasnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Prvi Vichy hidratantni i nevidljivi sprej za osetljivu kožu primeren je za žene i muškarce i omogućava osećaj suve kože nakon nanošenja. Kombinacija glicerina, emolijensa i Vichy termalne vode pruža optimalnu hidrataciju tokom celog dana (proizvod ne sadrži etil alkohol koji dodatno isušuje kožu). Hidratantna i lagana tekstura koži daje pravi osećaj ugode i svežine. Tekstura spreja upija se u trenutku i vodootporna je pa se nanosi lako i brzo. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu.

PicMonkey Collage8 Capital Soleil: Novi nevidljivi hidratantni sprej

Vichy stručnjaci savetuju: Pravilo “devetke”

Vichy stručnjaci razvili su jednostavno pravilo nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca: površinu tela delimo na 11 delova od kojih svaki predstavlja približno 9% telesne površine: lice i vrat, leva ruka, desna ruka, gornji deo leđa, donji deo leđa, gornji deo trupa, donji deo trupa, levi gornji deo noge i bok, desni gornji deo noge i bok, levi donji deo noge i stopalo i desni donji deo noge i stopalo. Na svih 11 delova tela potrebno je naneti otprilike 2mg proizvoda na cm2 kože: na kažiprst ruke dva puta istisnemo količinu zaštitnog proizvoda koji odgovara njegovoj dužini.

CAPITAL SOLEIL HIDRATANTNI SPREJ SPF 30: 2.303,90 RSD*

CAPITAL SOLEIL HIDRATANTNI SPREJ SPF 50: 2.303,90 RSD*

*Neobavezujuća, preporučena cena (kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene u skladu sa svojom cenovnom politikom).

SAC SOLAIRE 2014 Capital Soleil: Novi nevidljivi hidratantni sprej
Comments