Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Za sve žene, a posebno za one sa svetlim tenom Vichy je stvorio prvu Capital Soleil BB kremu sa visokom zaštitom koja obezbeđuje „efekat preplanule gole kože“ uz idealnu zaštitu, čak i protiv dugih UVA zraka: Obojeni „dry touch“ fluid za lice SPF 50 za mešovitu do masnu kožu i Obojena baršunasta krema za lice SPF 50+ za normalnu do suvu kožu su nova generacija Capital Soleil proizvoda visoke obojene zaštite za otkrivanje idealne kože na suncu!

116 Capital Soleil: Prva Vichy BB krema za idelnu zaštitu od sunca

U 2014. godini Vichy svoje znanje na području idealne kože širi i na zaštitu od sunca: idealna zaštita, idealan kvalitet kože zahvaljujući odabranim sastojcima i idealan ten su tri glavne osobine za otkrivanje idealne kože na suncu. Koža lica je najizloženiji deo tela, pogotovo tokom prvih dana na suncu. Zbog toga je izuzetno važno da se koristi primerena zaštita kako bismo izbegli posledice dejstva UV zraka.  Laboratorije Vichy su sprovele studiju na kompletnom genomu povezanom sa zaštitom od sunca i otkrile uticaj dugih UVA zraka, o kojima se do sada znalo manje nego o UVB i kratkim UVA zracima. Dugi UVA zraci su najbrojniji UV zraci koji prodiru duboko u kožu i utiču na njen kvalitet. Pepeljast ten, nepravilna površina kao i bore i fleke su 3 glavne posledice uticaja dugih UVA zraka. Zahvaljujući visokoj zaštiti koža može da bude vidljivo preoblikovana: blistav i ujednačen ten, bolji kvalitet kože kao i manje bora i fleka. Capital Soleil pruža svim tipovima kože efikasnu zaštitu, toleranciju i užitak za otkrivanje idealne kože na suncu.

29 Capital Soleil: Prva Vichy BB krema za idelnu zaštitu od sunca

NOVA GENERACIJA VISOKE „BB“ ZAŠTITE OD SUNCA

OBOJENI „DRY TOUCH“ FLUID ZA LICE KOJI OTKRIVA IDEALAN TEN SPF 50 pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka za mešovitu do masnu osetljivu kožu. Obojena BB formula poboljšava kvalitet kože i čini ten blistavim. Lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sistemom filtera Mexoryl® XL i mineralima koji pomažu u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih fleka i preranog starenja kože kao posledice uticaja sunca. Proizvod je primeren za osetljivu kožu, hipoalergen, vodootporan i dostupan je u jednoj univerzalnoj nijansi.

39 Capital Soleil: Prva Vichy BB krema za idelnu zaštitu od sunca

OBOJENA BARŠUNASTA KREMA ZA LICE KOJA OTKRIVA IDEALAN TEN SPF 50+ pruža izuzetno visoku zaštitu od UVB i UVA zraka za normalnu do suvu osetljivu kožu. Obojena BB baršunasta krema poboljšava kvalitet kože i čini ten blistavim. Formula vlaži kožu 24 sata i pruža zaštitu i od dugih UVA zraka zahvaljujući sistemu filtera Mexoryl® SX i XL. Koža je glatkija i blistavija, a tamne fleke i bore su manje vidljive. Proizvod je hipoalergen, vodootporan i dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi.

48 Capital Soleil: Prva Vichy BB krema za idelnu zaštitu od sunca

6 DELOVANjA ZA IDEALAN TEN NA SUNCU

BB „DRY TOUCH“ FLUID: UVA/UVB zaštita, blistavost kože, trenutna prirodna boja tena, ujednačen ten, intenzivno matiranje kože, puderast osećaj (mekoća na dodir).

BB BARŠUNASTA KREMA: UVA/UVB zaštita, blistavost kože, trenutna prirodna boja tena, ujednačen ten, dubinska hidratacija, anti-age efekat.

56 Capital Soleil: Prva Vichy BB krema za idelnu zaštitu od sunca

 

Editors choice