U svetu mode, gde se trendovi neprestano menjaju, cargo farmerke ostaju klasičan komad koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Ovogodišnji izbor donosi inovativni dizajn i stilove koji zadovoljavaju različite ukuse i potrebe. Bez obzira na vaš stil, cargo farmerke predstavljaju savršen dodatak vašem ormaru.

Kombinacija stila, udobnost i praktičnost čini ih idealnim izborom za svakodnevne aktivnosti. Izaberite model koji najviše odgovara vašem stilu i uživajte u udobnosti i eleganciji koju pružaju.

Cargo farmerke iz domaće ponude – prema izboru WNB stilista

PINKO CATY farmerke

Za one koji vole niski struk i udobnost, PINKO CATY cargo farmerke su savršen izbor. Ovaj model poseduje pet praktičnih džepova i ravne nogavice, sa velikim džepovima sa preklopom sa strane. Idealne su za ležerne dnevne kombinacije.

cargo 1 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Stradivarius denim kargo farmerke

Srednje visok struk i klasičan dizajn čine ih odgovarajućim izborom za svakodnevne avanture. Praktični džepovi i ravne nogavice donose udobnost i funkcionalnost, dok istovremeno naglašavaju elegantan look.

cargo 2 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Zara TRF MID-RISE kargo farmerke

Ako tražite farmerke koje pružaju ravnotežu između udobnosti i stila, ovaj Zara model može biti rešenje. Srednje visoki struk i podesivi rub nogavica sa metalnim dugmićima pružaju izuzetan komfor i prilagodljivost.

cargo 3 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

HUGO široke kargo farmerke

Za one koji cene prostranost i udobnost, HUGO u ponudi ima izuzetno široke cargo farmerke koje garantuju slobodu kretanja. Praktične za nošenje i lako se kombinuju sa različitim stilovima.

cargo 4 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Stradivarius cargo jeans

Visok struk i kontrastni šavovi čine ove farmerke atraktivnim i praktičnim komadom. Sa dodatnim džepovima i podesivim trakama, idealne su za aktivne žene koje cene funkcionalnost.

cargo 5 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Reserved Wide Leg farmerke 

Ove farmerke su savršene za one koji preferiraju opušteni stil. Duge i široke nogavice obezbeđuju udobnost, dok cargo džepovi dodaju praktičnost i stil.

cargo 6 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Replay široke farmerke

Replay Milva Combat farmerke imaju visok struk i oversize fit, savršene za ljubitelje vintage stila. Kvalitetan pamuk obećava udobnost i trajnost.

cargo 7 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Diesel D-Sire-Cargo farmerke

Za one koji traže jedinstvenost, Diesel u ponudi ima farmerke sa niskim strukom i ekstra-dugim nogavicama. Veliki džepovi dodaju funkcionalnost ovom jedinstvenom dizajnu.

cargo 8 Cargo farmerke: Izdvajamo upečatljive modele iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Postanite office siren uz 10 odevnih komada iz domaće ponude

Naslovna fotografija: pinterest.com

Comments