CarGo je prva srpska IT start-up kompanija koja pruža jedinstveno rešenje za urbani prevoz a koja je za samo dva meseca poslovanja udvostručila broj korisnika. Ovaj uspeh želimo da obeležimo i podelimo sa našim budućim korisnicima poklanjajući 10% bonusa na prvu gradsku vožnju onima koji u ponedeljak 31. avgusta preuzmu aplikaciju CarGo*.

*10% bonusa će biti dodato na račun korisnika nakon uspešne registracije i validacije od strane Paypal servisa.

Urbani prevoz je oblast u kojoj je razvoj IT tehnologije uneo izmene, od car-sharing usluga, preko naručivanja taksija i drugih. Za razliku od različitih invativnih servisa koji žele da uključe taksi kompanije u car sharing revoluciju,CAR:GO razvio je drugači model. CarGo aplikacija za Anroid I iOS  nastoji da reši problem urbanog prevoza na kratkim relacijama – pružajući kvalitetniju uslugu ali i niže cene.  CarGo aplikacija dizajnirana je za brzo, pouzdano i jednostavno korišćenje.

CarGo fbcover Revolucija u urbanom prevozu u Beogradu

CarGo angažuje svoje profesionalne vozače otklanjajući tako bilo kakvu sumnju u bezbednost jedne ovakve usluge. CarGo želi da demokratizuje sektor uslužnog prevoza, u skladu sa odredbama Zakona o prevozu putnika u van linijskom prevozu – spajajući vozače (pravna lica) sa putnicima (fizičkim licima), koji žele da pređu razdaljinu od tačke A do tačke B, u novijim vozilima, uz nižu cenu pružajući korisnicima jednostavno rešenje putem koga mogu da rezervišu vožnju, prate vozača i vozilo, ocene kvalitet usluge. Zahvaljujući ekskluzivnom sistemu naplate unutar aplikacije, jedinstvenom u Srbiji, vožnja je plaćena u času kad pristignete na destinaciju.

www.appcargo.com

Comments