Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži preparate za osnovnu i unapređenu antiage negu za sve tipove kože, kao i jedinstvene preparate koji istovremeno obezbeđuju ujednačavanje tena i borbu protiv bora i ostalih simptoma starenja kože.

U apotekama sada možete pronaći specijalna pakovanja ove linije koja sadrže:
Eucerin Hyaluron-Filler kremu za dan za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i
Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu u svetlijoj ili tamnijoj nijansi.
PLUS POKLON: Eucerin Hyaluron-Filler krema za negu osetljivog područja oko očiju.

ECN 15445 Hyaluron Filler CC Cream 11 PR Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Kada je borba protiv starenja kože u pitanju prva i najčešća dilema je kada početi? Ali, iako je poznato da proces starenja kože počinje negde između 20-e i 30-e godine, univerzalni odgovor na ovo pitanje ne postoji, jer svaka koža stari na različit način. Na sreću, stručnjaci se, ipak, slažu oko jedne preporuke – za prevenciju starenja kože nikada nije rano, ukoliko izaberete antiage preparate koji obezbeđuju, pre svega, hidriranje kože. Toj vrsti preparata upravo pripadaju kreme iz Eucerin Hyaluron–Filler linije.

Hijaluronska kiselina, koja je osnovni sastojak ovih preparata, prirodno se nalazi i u našem telu, a posebno koži. Tokom godina nivo ove supstance opada, a prvi simptomi starenja kože, koji se zahvaljujuči tome pojavljuju, su fine, male bore oko očiju, takozvane smejalice.

ECN 10 549 Hyaluron Filler Eye PR Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Efikasnost Eucerin Hyaluron–Filler linije počiva na osobini hijaluronske kiseline da vezuje velike količine vode i time popunjava bore i daje koži mladalačku jedrinu. Ali, to nije sve. U svojim Hyaluron–Filler preparatima Eucerin koristi autentičnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja ovim preparatima daje moć da hidriraju kožu i bore se protiv starenja kože na površini, gde se simptomi uočavaju, ali i duboko u koži, gde proces starenja započinje.

U čemu je tajna efikasnosti ove kombinacije? Hijaluronska kiselina trenutno jeste najefikasnije sredstvo borbe protiv starenja. Ali, nije svaka hijaluronska kiselina jednako efikasna, niti pruža jednako trajanje efekata. Hijaluronska kiselina je molekul velike mase te teško prodire duboko u kožu. To znači da se efekti hijaluronske kiseline, to jest preparata koji se nanosi na kožu a sadrži hijaluronsku kiselinu, mogu završiti na površini kože, bez dejstva u dubinskim slojevima gde proces starenja ustvari počinje.

ECN 10 540 Hyaluron Filler Day Creme PR Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Nakon opsežnih istraživanja ove oblasti, Eucerin istraživački centar zato je patentirao kominaciju hijaluronske kiseline dugog lanca, to jest velike molekulske mase, koja deluje u gornjim slojevima kože popunjavajući bore i hidrirajući kožu na površini, sa hijaluronskom kiselinom kratkog lanca, to jest male molekulske mase, koja prodire dublje u epidermalne slojeve i deluje baš tamo gde se stvaraju bore, stimulišući hidrataciju kože iznutra i povećavajući njen volumen. Dodatno, formulacija Eucerin Hyaluron–Filler preparata obogaćena je bioaktivnim saponinom, koji stimuliše prirodan proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži.

ECN 10 554 Hyaluron Filler Day PR Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Redovnom primenom ovih preparata koža je optimalno hidrirana i osnažena za borbu protiv simptoma starenja na svim nivoima i na duge staze. Ali, ni to nije sve. Eucerin Hyaluron-Filler linija je prva linija za negu za koju je klinički dokazano da pospešuje efekat hijaluron filera koji se primenjuju u estetskoj medicini.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i normalnu i kombinovanu kožu SPF 15 imaju laganu teksturu koja se brzo upija i idealna su podloga za šminku.

Eucerin CoPack Najava HF CC kreme 545x761 Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Eucerin HYALURON-FILLER CC kreme SPF 15 obezbeđuju borbu protiv simptoma starenja, hidrataciju i ujednačavaju ten pomažući da se značajno umanje vidljivi znaci starenja. Dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi, mogu zameniti upotrebu tečnog pudera, a zahvaljujući blagoj pigmentaciji otklonjena je i opasnost od neprijatne razlike između tona lica i vrata, koja se može pojaviti kada koristite šminku.

Eucerin CoPack Najava HF Dnevne kreme 545x761 Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Eucerin Hyaluron-Filller Krema za područje oko očiju SPF 15 popunjava bore u osetljivom području oko očiju. Ne sadrži parfeme, a potvrđena je od strane oftalmologa kao pogodna za osobe koje nose kontaktna sočiva.

Comments