Magazin “EDIT” u novembarskom broju objavio je sasvim neočekivan editorijal. Tema odgovara kratkodnevici i glasi “After dark”, odnosno nakon mraka, ali njegovi utisci prevazilaze sva očekivanja. Zvijezda fokusa je Eva Hercigova (Eva Herzigova). Od djeteta komunizma do ozbiljne modne ikone, Evi je život ponudio sve ono što nije očekivala. Ona sada jasno zavodi sudbinu uspjeha.

Na stranicama novembarskog editorijala, Eva nosi komade za termin “poslije mraka”, tamni glamur koji kombinuje crno-bijele elemente, svedene linije, konciznost, jasnoću izraza. Tu nema mistike, samo magija žene koja zna šta hoće. Otvara se po ugledu na Kay Barron vrijednosti od velikog značaja. Evina idealna figura presvučena je u luksuzne komade Roberto Cavalli, Lanvin, Maison Martin Margiela, Jason Wu, a svi su oni uklopljeni idejom stilistkinje Natali Brustar (Natalie Brewster). U pogledu kroz objektiv uživao je fotograf Hors Dajegerds (Horst Diekgerdes), a to nam je i prenio svojim radovima.

Smoking, štikla ubica i haljina oštrih ivica – Ona je vlasnica ponoćnje toalete.

Blejzer, bodi svjetlucave unihopke i štikle na tanku crtu – Heidi Slimane za Yves Saint Laurent, kombinezon na tufne Kiki Montparnasse.

ve�ernja groznica Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

Glam groznica večernjih sati

Reljefni blejzer sa saten reverima i pantalone na cig – Balmain, bodi Kiki Montparnasse, viseće minđuše Chloe i prsten Heidi Slimane za Yves Saint Laurent.

zavodnica Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

Ona zavodi u jednom pogledu

Ležerna a elegantna Eva, u bijelom sakou Roberto Cavalli, čipkanom kombinezonu Carine Gilson, trapez pantalonama Adam Lippes, cipelama na cvijet mašnu Lanvin.

gentlemen style Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

U stilu džentlmena, u liku suptilnog ženskog tijela

Crno-bijeli blejzer Rag&Bone, kombinezon izazova – Capitole Couture od Trish Summerville, štikle na oštri vrh jedinstveni Jimmy Choo, prsten na lijevoj ruci Chloe.

zakoni elegancije Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

U odsustvu mana, noć slika najbolje momente

Elegancija ne insistira na strogoći linije tijela, ona krije čari i u ležernim komadima. Kombinezon sa ogrlicom u kamen-cirkonu Emilio Pucci, lakovane salonke na najtanju petu Gianvito Rossi.

otmena Eva Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

Diskrecija sofisticiranosti u dva poteza

Dosledna pristojnom u najvišem rangu privlačnosti, Eva nosi prozirnu bluzu sa karner rukavima Chloe, saten pantalone na crtu i visoki struk Jason Wu, crna mašna Yves Saint Laurent od Heidi Slimane.

sve�ana prilika Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

Jednostavna pojavnost na svečan način i nova privlačnost

Na gala zabavi jedina ulaznica je originalan modni nastup. Tu su: Balmain sako na jedno kopčanje, šljokaste pantalone Jason Wu, kamisol Equipment, zlatni okovratnik Maison Martin Margiela.

gala party Čarolija elegancije na naslovnici magazina “EDIT: Eva Herzigova

Norme luksuza dozvoljavaju damske izlete stilova


Jana Radonjić – ime iza bloga estheticsense, vizuelna umjetnica bavi se estetikom i psihologijom (vizuelnih) umjetnosti, kreativnim pisanjem a često se nađe i u ulozi kostimografa i scenografa. Najviše značaja pridaje „oplemenjivanju društva“ kroz različite umjetničke forme.

 

Comments