Evo dobrih vesti za sve one koji vole da ne izlaze iz svojih komfornih trenerki! Sporska odeća je in, a 2020. godina je verovatno doprinela tome. U svakom slučaju, u 2021. biće potpuno prihvatljivo da na posao ili u grad odete u svom omiljenom sportskom setu, koji možete stilizovati na više načina nego što ste verovatno mogle zamisliti. Matching setovi mogu biti i komforna trenerka, ali i helanke i kratki top, a mi ne znamo šta bismo nosili pre! Naravno, možete kombinovati i ove odevne komade međusobno, a kako sve možete da ih nosite – pokazaćemo vam primerima u nastavku teksta. Dakle, i komforno i stajliš, šta više možete poželeti od jednog autfita?

Helanke i crop top uz duksericu na zakopčavanje i mantil

Helanke i top će biti savršena kombinacija koju ćemo nositi ovog proleća, a najbolje bi bilo da se možda odlučite za one u neutralnoj boji peska, jer će vam se uklapati uz većinu odevnih komada. Helanke i top možete uklopiti uz veliki duks na zakopčavanje i atraktivni beli mantil, kao i chunky patike koje se održavaju na modnom tronu već dugi niz godina. Ovo je slojeviti stajling koji je odličan izbor za sve one dane između zimskih i prolećnih, a možete ga nositi u šetnji sa drugaricama ili pri odlasku na opuštenu kafu.

Matching trenerka set u puder-roze boji

Puder-roze boja biće u trendu u 2021. godini, a nosićemo je kako u odevnim kombinacijama – tako i u manikirima. Puder-roze boja je savršeno nežna, ali i neutralna, te je možete nositi uz čitavu paletu nude, braon i bež tonova, a odlično se uklapa i uz belu boju. Uz komfornu trenerku u nežnoj roze boji preporučujemo vam suptilni zlatni nakit, kao i no makeup makeup look, sa mat rozikastim karminom.

Helanke i kratki top uz šuškavu jaknu

Šuškave jakne su must have odevni komad ove zime, a one se sjajno uklapaju uz sportske odevne komade. Matching set koji uključuje helanke i kratki top odlično će se uklopiti uz dugu, šuškavu jaknu – koja će im biti savršen kontrast. Što se uklapanja boja tiče, uvek možete ići na paletu zemljanih tonova, sa kojom sigurno nećete pogrešiti. Efektan aksesoar uz ovaj autfit mogu biti naočare za sunce.

Monohromni look, duks, helanke i kačket

Monohromni look je savršen za sportske stajlinge. Ukoliko ste odvažna i samopouzdana devojka, ovo će biti stajling koji ćete sigurno poželeti da iznesete, a on uključuje helanke, opušteni duks, dugi trench mantil i kačket. Naravno, ovaj autfit uklopite uz naborane bele čarape ili čak grejače, i urbane patike koje će doći do izražaja. Ovo je pravi #hoodgirl look, koji neće ostati nezapažen.

Comments