Hot topics

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Koliko puta ti se desilo da jednostavno “vežeš” dan i da, nakon što ujutru izađeš iz kuće, u istu se vratiš tek tamo iza ponoći? Znaš već, najpre posao, pa “jedno piće” sa drugaricama, a onda se, ni sama ne znaš kako, zapravo nađeš u pravom pravcatom izlasku, iako znaš da te sutradan očekuju nove obaveze. Možda nam je sve ovo na početku pomalo i smetalo, ali sada smo defintivno navikle na takav tempo i – odgovara nam! Na taj način nemamo utisak da nešto propuštamo zbog posla, a i sam posao nam lakše “pada” kada znamo da nam se posle smeši neformalno druženje koje tako prija i opušta.

Jedini problem koji se u ovakvom načinu života može javiti, makar nama ženama, svakako je pitanje šta obući, a da izgledamo dobro od jutra i večeri i naravno adekvatno kako za posao, tako i za afterwork party. Inspirisani našim omiljenim petkom, i to onim ležernim, opuštenim, osmislili smo umesto tebe odevnu kombinaciju koja odgovara svim ovim izazovima i koja zaista jeste savršena za sve što te u toku dana očekuje!

Kako bi ispoštovala sva pravila oblačenja, savet je da se držiš klasike i jednostavnih, elegantnih i tebi prijatnih komada koje potom možeš lako nadograditi odgovarajućim aksesoarima. Naravno da i ovde možeš da pratiš trendove, zato ova kombinacija i spaja sve one ključne – pruge, pastelne nijanse, upadljive aksesoare… Koji god stil da voliš, vodeće trendove je uvek lako prilagoditi sebi, ali tako da ipak ne odstupiš od onoga što je za tebe karakteristično – što je na kraju i krajeva i poenta mode, zar ne?

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice