Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

Koliko puta ti se desilo da jednostavno “vežeš” dan i da, nakon što ujutru izađeš iz kuće, u istu se vratiš tek tamo iza ponoći? Znaš već, najpre posao, pa “jedno piće” sa drugaricama, a onda se, ni sama ne znaš kako, zapravo nađeš u pravom pravcatom izlasku, iako znaš da te sutradan očekuju nove obaveze. Možda nam je sve ovo na početku pomalo i smetalo, ali sada smo defintivno navikle na takav tempo i – odgovara nam! Na taj način nemamo utisak da nešto propuštamo zbog posla, a i sam posao nam lakše “pada” kada znamo da nam se posle smeši neformalno druženje koje tako prija i opušta.

Jedini problem koji se u ovakvom načinu života može javiti, makar nama ženama, svakako je pitanje šta obući, a da izgledamo dobro od jutra i večeri i naravno adekvatno kako za posao, tako i za afterwork party. Inspirisani našim omiljenim petkom, i to onim ležernim, opuštenim, osmislili smo umesto tebe odevnu kombinaciju koja odgovara svim ovim izazovima i koja zaista jeste savršena za sve što te u toku dana očekuje!

Kako bi ispoštovala sva pravila oblačenja, savet je da se držiš klasike i jednostavnih, elegantnih i tebi prijatnih komada koje potom možeš lako nadograditi odgovarajućim aksesoarima. Naravno da i ovde možeš da pratiš trendove, zato ova kombinacija i spaja sve one ključne – pruge, pastelne nijanse, upadljive aksesoare… Koji god stil da voliš, vodeće trendove je uvek lako prilagoditi sebi, ali tako da ipak ne odstupiš od onoga što je za tebe karakteristično – što je na kraju i krajeva i poenta mode, zar ne?

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice